Full Operational lease bij Louwman

HomeLeasenFull Operational lease

Zorgeloos zakelijk rijden

Zakelijk leasen komt het meeste voor in de vorm van Full Operational lease. Dat is ook niet zo vreemd. Met Full Operational Lease zitten namelijk alle kosten al bij de prijs inbegrepen zonder vervelende verrassingen. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud & reparatie, WA/Casco verzekering inclusief ongevallen inzittende verzekering, afschrijving, rente, houderschapsbelasting, vervanging van banden, winterbandenregeling, pechhulp, vervangend vervoer en een brandstofpas. 

Wij noemen dat 'Mobiliteit zonder zorgen'.

Kies de vorm die bij u past

De keuze van de juiste leasevorm is voor u van groot belang, iedere vorm heeft zo z'n eigen voor- en nadelen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor u of uw onderneming.

Via onze eigen leasemaatschappij, Vandaar, bieden wij u naast Full Operational Lease ook de mogelijk om te kiezen voor Nette Operational Lease. Hierbij maakt u zelf de keuze welk operationele deel u zelf wilt regelen. Zo kunt u zelf zorgdragen voor sommige zaken zoals reparatie, onderhoud, banden en vervangend vervoer. Meer over Netto Operational Lease leest u hier.

Via uw eigen leasemaatschappij?

Uiteraard maken we bij Louwman graag een scherpe leaseaanbieding voor u op maat via onze eigen leasmaatschappij Vandaar. Maar wanneer u bijvoorbeeld van uw werkgever een leaseauto mag kiezen via een reeds bepaalde leasemaatschappij, dan nog steeds bent u bij ons aan het juiste adres.

Door onze samenwerking met veel van de grote Nederlandse leasemaatschappijen kunnen wij u vrijwel altijd bijstaan bij het samenstellen en leveren van uw nieuwe auto aan de door uw werkgever geselecteerde leasemaatschappij.

Verschillen Operational en Financial Lease

Omdat er nog wel eens onduidelijkheden zijn over de verschillen tussen Operational Lease en Financial Lease hebben wij de belangrijkste verschillen voor u opgesomd.
  • Bij Operational Lease is de leasemaatschappij eigenaar, bij Financial Lease de klant
  • De leasemaatschappij verhuurt bij Operational Lease en financiert bij Financial Lease
  • Operational Lease is gebaseerd op restwaarde, Financial Lease 100% op financiering 
  • Bij Operational Lease heeft u verschillende opties aan het einde van de looptijd, bij Financial Lease wordt de klant eigenaar
  • Bij Operational Lease betaalt u de BTW per maand, bij Financial Lease vooraf
  • Bij Operational Lease staat de auto niet op uw balans, bij Financial Lease wel
  • Bij Operational Lease heeft u geen recht op investeringsaftrek, bij Financial Lease wel (mits van toepassing)
  • Bij Operational Lease ontvangt u een factuur met BTW voor de leasetermijnen, bij Financial Lease worden de leasetermijnen administratief gesplitst in rente en aflossing
Wilt u meer weten over de verschillen tussen Operational en Financial Lease, vraag dan één van onze adviseurs.

Daarom Full Operational Lease via Louwman

Omdat we u graag overtuigen van de vele redenen om te kiezen voor Full Operational Lease via Louwman hebben wij de belangrijkste voordelen nog even voor u op een rijtje gezet.
  • 24 uur per dag garantie op mobiliteit
  • Keuze uit al onze merken en modellen
  • U bent verzekerd van volledige service, overal en altijd
  • Persoonlijk contact. Wij kennen u
  • Een van te voren besproken maandtarief, geen verrassingen
  • De leaseauto wordt aangekocht door de leasemaatschappij (auto staat niet op uw balans)
  • Uw eigen financiele middelen blijven volledig voor uw bedrijfsvoering beschikbaar
  • De leaseauto blijft op naam van de leasemaatschappij, u draagt dus niet het risico voor de restwaarde aan het einde van de looptijd
  • Leasetermijnen als kosten in verlies- en winstrekening

Keuze gemaakt?

Hebt u al een keuze gemaakt voor een bepaald model van één van onze merken? Zo ja, neem dan contact op met onze verkoopadviseurs. Zij zullen u dan alle ins and outs van de mogelijkheden voor leaseauto's toelichten.

Bent u nog aan het orienteren? Ook dan helpen onze mensen u graag bij het maken van de juiste afwegingen. niet alleen kunt u voor onze merken, Toyota, Suzuki, Lexus, Mazda en Mitsubishi terecht op de speciale merkenpagina's met meer modelinformatie. ook onze adviseurs staan graag voor u klaar om u te ondersteunen bij het configureren van uw nieuwe zakelijke auto.