Home Acties Exclusieve Toegang tot de Toyota Yaris GRMN

Deze actie is verlopen.

Exclusieve Toegang tot de Toyota Yaris GRMN
 

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzichtYaris GRMN

Power. Performance. Precision.

Toyota Yaris GRMN Limited Edition

Al eerder toonde Toyota de Yaris GRMN op de Autosalon van Genève. Deze high-performance versie van de Toyota Yaris heeft met trots het achtervoegsel GRMN, wat staat voor GAZOO Racing Meister of Nürburgring. De Toyota Yaris GRMN is een Limited Edition, omdat er maar 350 auto’s geproduceerd worden! Voor alle landen start de online reservering op hetzelfde moment en is het ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’-principe van toepassing.

Lees in dit artikel meer over deze bijzondere Yaris! U kunt ook een bezoek brengen aan uw Van Dorst-vestiging. Wij vertellen u met alle plezier meer over deze bijzondere auto!

Blijf op de hoogte!

Exclusieve toegang

Wij bieden u nu de mogelijkheid op een voorrangsplek bij de reservering! De Yaris GRMN is uitsluitend online door u zélf te reserveren.
Niet via de dealer. Daarom kunt u het beste goed op de hoogte blijven! Hoe? Dat kan door het abonneren op onze nieuwsbrief over de Yaris GRMN. Daarmee slaat u twee vliegen in een klap. Want als u zich abonneert krijgt u de mogelijkheid om twee dagen eerder te reserveren dan de rest! Abonneer u HIER op de nieuwsbrief.

We zijn er zo vroeg bij dat zelfs wij de definitieve data nog niet weten, maar we houden u op de hoogte!

Exterieur

Toyota Yaris GRMN Body Velg

Groot in het front van de Yaris GRMN zit de grille die door zijn vorm een honingraat grille wordt genoemd. Daarnaast onderscheidt de Yaris GRMN zich door de zwarte accenten, zoals het dak, de buitenspiegels en de haaienvin-antenne die in het zwart is gespoten. De Yaris GRMN is geschoeid op zwarte, lichtmetalen 17” BBS-velgen. 

Power, Performance, Precision

De sportieve aspiraties van de Yaris GRMN blijven bepaald niet alleen beperkt tot het visuele. Toyota GAZOO Racing heeft de ontwikkelingen op het racecircuit gebruikt om Power, Performance en Precision mogelijk te maken. De 1.8 liter viercilinder benzinemotor is voorzien van een compressor, zodat deze indrukwekkende vermogenscijfers levert. De voorlopige technische gegevens schrijven een vermogen van 212 tot 215 pk (154 kW) met een koppel van 250 Nm. De 0-100 km/uur moet hiermee in 6,3 a 6,5 seconden kunnen worden afgelegd. 

Met een dergelijk vermogen is grote stopkracht essentieel. De Yaris GRMN is voorzien van aangepaste remschijven met remklauwen die 4 zuigers per klauw hebben; voor een perfecte verdeling van de remdruk. Voor het echte bochtenwerk is de ophanging verlaagd en voorzien van Sachs-schokdempers. Om de auto van een directer weggedrag te voorzien is gekozen voor een grote stabilisatorbalk. Als u een bocht instuurt laat het Torque Sensing (TORSEN)- gelimiteerde sperdifferentieel een beperkt snelheidsverschil toe tussen het rechter- en linkerwiel. Op deze manier worden de krachten goed verdeeld waardoor u een perfecte bocht kunt maken. Een échte Meister of Nürburgring dus!

Blijf op de hoogte!

Toyota Yaris GRMN Exterieur Exhaust
Toyota Yaris GRMN Exterieur Springs

Interieur

Ook het interieur laat de sportieve aspiraties van de Yaris GRMN duidelijk zien én merken. Zo is de hemelbekleding in het zwart uitgevoerd, wat matcht met de zwarte accenten aan het exterieur. Om de auto te starten drukt u de startknop in, voorzien van het GAZOO racing-logo. De stoelen zijn speciaal ontworpen door Toyota Boshoku en geven u een goede steun aan de zijkant, waarbij comfort niet achterwege gelaten is. De beste aanpassing in het interieur is wel het stuurwiel. U krijgt namelijk het met leder beklede stuurwiel uit de Toyota GT86, wat door zijn prettig compacte diameter perfect stuurgedrag mogelijk maakt.

Gelimiteerd en uitsluitend online te reserveren

Als u al enthousiast geworden bent door de Yaris GRMN, dan is het goed om te weten dat deze ‘hot hatchback’ in gelimiteerde oplage wordt geproduceerd! Als u eigenaar wilt worden van één van de slechts 350 geproduceerde Yaris GRMN’s, kunt u zich online inschrijven. Dit gaat anders dan gebruikelijk, omdat de auto niet via de dealer gereserveerd kan worden. Deze inschrijving start voor alle landen op hetzelfde moment, waarbij het principe ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’ van toepassing is. Als u zich abonneert op de nieuwsbrief, heeft u 2 dagen eerder exclusieve toegang tot de reserveringstool! 

De Toyota Yaris GRMN wordt leverbaar in 1 uitvoering en kleurencombinatie, namelijk Pure White met een Night Sky Black-dak. 

Blijf op de hoogte van de Toyota Yaris GRMN bij Van Dorst! 
Op onze Facebook-pagina plaatsen we direct een update als er meer bekend is over de reserverings-data. Wilt u meer informatie? Kom dan naar uw Van Dorst-vestiging. Wij vertellen u met alle plezier meer over deze bijzondere auto! De Toyota Yaris GRMN. Power. Performance. Precision.

Blijf op de hoogte!

Toyota Yaris GRMN Interieur Seats
Toyota Yaris GRMN Interieur Dash
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.