Home Acties Airco Controle met gratis Zomercheck
 

Airco Controle met gratis Zomercheck

Airco Controle

Helaas...
De Toyota Airco Controle actie is helaas afgelopen.


- Klik hier voor alle acties


- Klik hier voor meer informatie over het onderhoud van uw Toyota


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

het hoofd koel! Maak uw Toyota volledig zomerproof met de Airco Controle inclusief gratis Zomercheck voor maar € 19.95! U gaat op vakantie en neemt uw Toyota mee of blijft deze zomer thuis, maar wilt toch heerlijke koelte in uw auto? Laat dan de airco in uw Toyota controleren. En om uw auto volledig zomerklaar te maken ontvangt u nu tijdelijk een gratis Zomercheck bij uw Airco Controle waarmee uw Toyota gecontroleerd wordt op de belangrijkste punten.

Een goed werkende airco is van belang voor een schone en frisse lucht in uw Toyota. Om er voor te zorgen dat uw airco naar behoren werkt is het verstandig regelmatig een check te laten uitvoeren. Zo weet u zeker dat alles werkt en voorkomt u onnodig hoge reparatiekosten.
De Toyota Airco Controle (€ 19,95) bij Van Dorst bestaat uit:
  • De kwaliteit van het interieurfilter.
  • De conditie en spanning van de aandrijfriem van de aircopomp.
  • De conditie van de condensor.
  • Het functioneren van de airco in de auto.
Naast de Airco Controle kunt u bij ons tevens een airco geurbehandeling laten doen voor maar € 39,-. Met de geurbehandeling voorkomt u vieze luchtjes en zorgt u voor een schone frisse auto wat van belang is voor uw gezondheid. Wilt u uw complete airco systeem laten doorlichten en is het koudemiddel toe aan vervanging? Laat dan een airco onderhoudsbeurt uitvoeren voor € 99,-. Voor meer informatie over de airconditioning in uw auto of voor aircotips kunt u terecht bij uw service adviseur.

* Deze prijs is exclusief eventuele reparaties en nieuwe onderdelen. Inclusief reiniging betaalt u voor de totale airco onderhoudsbeurt € 129,95.

Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.