Home Acties Autotrack occasionactie

Helaas deze actie is verlopen

Autotrack occasionactie
 

Helaas deze actie is verlopen. Klik hieronder voor een overzicht van onze lopende acties.

- Klik hier voor de huidige acties bij Van Dorst

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Koop tussen 15 mei en 15 juli een occasion bij één van onze Van Dorst vestigingen en win het aankoopbedrag terug!* Om kans te maken op de prijzen hoeft u enkel via het deelnameformulier uw aankoop bij ons bekend te maken.

Hoe doet u mee?

Zoek binnen ons occasionaanbod naar uw favoriete auto, neem contact met ons op, kom proefrijden en als u over gaat tot aankoop kunt u met uw verkoopadviseur samen het deelnameformulier invullen en kans maken op de hoofdprijs of één van de andere prijzen. Deze actie wordt u aangeboden in samenwerking met Autotrack.

Met deze occasionactie kunt u maar liefst € 12.500,- winnen.*


* Dit is het maximale bedrag dat per prijs wordt uitgekeerd. Voorbeeld hoofdprijs: uw netto aankoopbedrag betreft € 19.500,- dan ontvangt u € 12.500,- retour. Is uw netto aankoopbedrag € 9.500, dan ontvangt u € 9.500,-. De voorwaarden van deze actie leest onderaan de actiepagina op de website van Autotrack.
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.
Vind de occasion die bij u past via onze nieuwe online zoeker.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.