Home Acties Celerio Dynamic

Het nieuwe Celerio Dynamic actiemodel

Celerio Dynamic
 

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht


Actiemodel Celerio Dynamic: compleet praktisch

De Suzuki Celerio Dynamic heeft alles wat uw nodig heeft. Dit model van Suzuki is gebaseerd op de Celerio Comfort met een aantal handige extra’s. Kom naar Van Dorst om een proefrit te maken in deze Celerio Dynamic.  


- Vraag direct online uw proefrit aan

achterkant  Suzuki celerio dynamic

Uitrusting Celerio Dynamic

De Suzuki Celerio Dynamic is leverbaar vanaf € 12.699,- rijklaar met een voordeel van wel € 869,-. Het model is voorzien van airconditioning, elektrisch bedienbare ramen aan de voorkant, centrale portiervergrendeling en stuurwielbediening voor handsfree bellen. Ook is er een USB aansluiting aanwezig en voor optimale stabiliteit heeft deze uitvoering een bandenspanningscontrolesysteem.

Suzuki celerio dynamic navigatie

Voordeel Suzuki Celerio Dynamic

De extra’s die dit model biedt zijn parkeersensoren achter, een 7” In-Touch smartphone linkage display met radio, wifi en navigatie en zwarte stootlijsten met Celerio-logo. U kunt gemakkelijker de weg vinden met de navigatie en parkeren wordt een stuk gemakkelijker door de parkeersensoren. . Voor maar € 500,- extra kunt u gebruik maken van deze handige extra’s van de Suzuki Celerio Dynamic t.w.v € 1.369,-. De voorraad van de Celerio Dynamic is beperkt. 
Suzuki celerio dynamic kentekenplaat
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.