Home Acties De Auris Energy Challenge

Auris Energy Challenge

Auris Energy Challenge Toyota van Dorst
 

Deze actie is verlopen. Er zijn nog voldoende actuele acties voor u!


Actuele acties

De Auris Energy Challenge

Doe mee aan de Auris Energy Challenge en kom een proefrit maken bij van Dorst in de hybride uitvoering van de Auris of de Auris TS. Deze uitvoeringen hebben een benzine- en een elektromotor die zichzelf onderweg automatisch oplaadt. U hoeft uw auto dus nooit meer zelf op te laden. Wanneer u een proefrit komt maken bij van Dorst in één van deze uitvoeringen, maakt u kans op 1 van de 10 e-bikes. Ook kunt u profiteren van andere aantrekkelijke aanbiedingen. 


Maak kans op een e-bike

Maak een proefrit in de Auris of Auris TS van toyota bij van Dorst en maak kans op een e-bike. Wanneer u tijdens uw proefrit meer dan 50% elektrisch rijdt, maakt u aan het einde van de actieperiode automatisch kans op één van de tien e-bikes. Dus kom snel langs voor een proefrit bij van Dorst. 

De Auris en Auris TS particulier voordeel

Wanneer u een Toyota Auris of een Toyota Auris TS aanschaft bij van Dorst kunt u de auto gratis upgraden naar een hybride. Dat is een voordeel van wel €2.100,-. Een hybride is een auto met een benzine- en een elektromotor. Hiermee kan benzine bespaard worden, de CO₂ uitstoot verminderd worden en de benodigde energie wordt zelf opgewekt waardoor de accu kan opladen zonder dat u een oplaadkabel nodig heeft. Deze actie geldt voor particuliere rijders.
auris energy challenge particulier

De Auris en Auris TS zakelijk voordeel

Ook voor zakelijke rijders kan het aanschaffen van een Toyota Auris of een Auris TS oplopen tot een voordeel van maar liefst €3500,- met de dynamic deal.

- Vraag direct online uw proefrit aan

auris energy challenge zakelijk
Disclaimer: De Energy Challenge is een proefrit actie voor de nieuwe Toyota Auris Hybrid. Actieperiode loopt van 01-08-2017 t/m 15-10-2017. Tot 50% elektrisch rijden is mogelijk op routes waar snelweg gecombineerd wordt met stadsverkeer bij normale omstandigheden. 
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.