Home Acties Eens een Prius, altijd een Prius

Eens een Prius, altijd een Prius

Toyota Prius Actie
 

Dit is het moment voor een nieuwe Prius!

Wat voor autobezitter bent u? Een Prius-rijder of iemand die de Prius nog moet ontdekken? We hebben een aantal bijzondere Prius feiten verzameld om u als (toekomstig) Prius-rijder er van te overtuigen dat u in een fantastische Toyota rijdt wanneer u kiest voor een nieuwe Prius. Zowel voor de Prius kenner als voor degene die nog onbekend zijn met dit model hebben we bij Van Dorst serieus voordeel en interessante aanbiedingen.

Extra voordeel op een nieuwe Prius

Het is voor de zakelijke en particuliere rijder nu heel aantrekkelijk om een nieuwe Prius bij Van Dorst te bestellen. Zo profiteert de zakelijke markt alleen in 2015 nog van de 7% en 20% bijtellingsregeling op de Prius Plug-in en Prius+. Wanneer u nu de nieuwe Prius aanschaft profiteert u de komende vijf jaar nog van deze gunstige bijtellingsregeling. Bovendien rijdt u in een zeer zuinige en betrouwbare auto boordevol luxe waarmee jarenlange rijplezier gegarandeerd is.

Alleen in 2015! Toyota Prius Plug-in: nu nog 7 bijtelling

De Prius Plug-in is een hybride Toyota die het vermogen van een benzinemotor combineert met dat van een elektromotor. De eerste kilometers rijdt u geheel elektrisch, daarna neemt de benzinemotor het weer over. Het grote verschil tussen de Prius Plug-in Hybrid en een reguliere Prius Hybrid is de krachtige lithium-ion-batterij. Deze batterij kan thuis in ongeveer 1,5 uur worden opgeladen en vergroot de actieradius in de EV-modus (elektrisch rijden) van 2 tot maximaal 25 km. Vanwege de extreem lage CO2-uitstoot heeft de Plug-in een bijtelling van slechts 7% en is dit model vrijgesteld van wegenbelasting tot 2016.

- Vraag op de Prius Plug-in een offerte aan

Alleen in 2015! Toyota Prius: nu nog 20% bijtelling

De Prius is een wereldwijd icoon en staat symbool voor de innovatiekracht van Toyota. Dankzij de geavanceerde Hybrid Synergy Drive®-technologie heeft de Prius perfecte rijprestaties, een buitengewoon laag brandstofverbruik en een zeer lage CO2-uitstoot. Daardoor kunt u de Prius nog vijf jaar lang rijden met slechts 20% bijtelling, maar alleen als u in 2015 nog instapt in uw nieuwe Prius! De Prius heeft standaard heel veel comfortabele technologie aan boord, zoals een automaat, Head Up-display en Toyota Touch. Profiteer direct en verzeker uzelf van extra voordelig rijplezier.

- Vraag op de Prius een offerte aan

Alleen in 2015! Toyota Prius+: nu nog 20% bijtelling

Een auto met 7 zitplaatsen en slechts 20% bijtelling? Dat moet wel een Toyota Prius zijn! De Prius+ om precies te zijn. Heeft u veel ruimte nodig en zoekt u een milieuvriendelijk alternatief, dan is dit uw auto. Met maximaal 1.800 liter aan bagageruimte en een uitzonderlijk laag verbruik (in de test tot wel 4.1l/100 km!) combineert de Prius+ het beste van twee werelden. Zoveel ruimte én zuinig rijcomfort is alleen in 2015 nog verkrijgbaar met 20% bijtelling.

- Vraag op de Prius+ een offerte aan
actie
Lees hier alle facts
Prius Facts
We hebben een aantal bijzondere Prius feiten voor u verzameld: de Phenomenal Prius Facts. Wist u bijvoorbeeld dat er veel Hollywood sterren rijden in een Prius. zij kiezen voor de combinatie luxe en milieuvriendelijk rijplezier. Of kent u de Prius taxi in Oostenrijk al met maar liefst 1.000.000 km op de teller? Ontdek de Prius zelf.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.