Home Acties For the Love of Toyota

For the Love of Toyota

Zomercheck Aircocheck Van Dorst Toyota
 

Geniet zorgeloos van de zomer met uw grote liefde!

U geniet nóg meer van de zomer als u zeker weet dat uw auto helemaal in orde is. Wij, als uw Toyota-dealer, kennen uw auto natuurlijk als geen ander. Met onze zomercheck en aircocheck kunt u met een gerust hart op weg en geniet u zorgeloos van de zomer! Maak daarom een werkplaatsafspraak bij uw Van Dorst-vestiging en doe de zomercheck en aircocheck samen voor maar  35,-!  

Zomercheck

Tijdens de zomer wilt u natuurlijk ontspannen op pad. Om er zeker van te zijn kunt u bij Van Dorst uw Toyota maar liefst op 17 punten laten controleren. Daarmee zorgt u ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Zo kunt u ontspannen op reis. Maak daarom direct een werkplaatsafspraak en geniet zorgeloos van de zomer!


- Werkplaatsafspraak maken
Toyota Prius Zomercheck Aircocontrole

17 controle punten

Controlepunten Toyota Zomercheck

Aircocheck

Een goedwerkende airconditioning zorgt voor gezonde en frisse lucht in uw auto. Met de aircocheck controleren wij het gehele airco- en ventilatiesysteem van uw Toyota. We zorgen er daarnaast ook voor dat de lucht in uw auto fris blijft. Zo voorkomen we dat bacteriën, micro-organismen en schimmels zorgen voor een onaangename geur en ongezonde lucht in uw Toyota. U geniet zorgeloos de hele zomer van verkoelende en frisse lucht! Wij controleren tijdens de aircocheck:
  • De kwaliteit van het interieurfilter
  • De conditie en spanning van de aandrijfriem van de aircopomp
  • De conditie van de condensor
  • Het functioneren van de airco in de auto
- Werkplaatsafspraak maken

Toyota AYGO Zomercheck Airco controle

Win uw bedrag terug!

De gecombineerde zomer- en aircocheck kost maar € 35.-! Maar in juli krijgt u ook de unieke kans om dat bedrag terug te winnen met de actie: #fortheloveoftoyota

Hoe wint u?
Meedoen is eenvoudig: maak een foto waar uw liefde voor Toyota vanaf spat, plaats die op Facebook, Twitter of Instagram met hashtag #fortheloveoftoyota en maak daarmee kans! Vergeet ook niet voor deelname de actievoorwaarden door te lezen alsvorens u deelneemt.

Nóg meer zomers voordeel!

Uw Toyota verdient het beste! Daarom hebben wij voor u de mooiste aanbiedingen geselecteerd. Met de zomercheck en aircocheck gaat u zorgeloos op pad! Profiteer nu bij Van Dorst van de volgende zomerse deals:
  • 20% korting op dakdragers
  • € 5,- korting op een actief interieurfilter
  • Een opbergtas t.w.v. € 41,- bij aanschaf van een fietsendrager
  • € 5,- korting op voorruit ruitenwissersets
- Werkplaatsafspraak maken

Aanbiedingen Toyota Zomer
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.