Home Acties Inruilbonus Mazda2 en Mazda3
 

Tijdelijk € 1.000,- inruilbonus op de Mazda2 en € 1.500,- op de Mazda3

Extra inruilbonus op de Mazda 2 en Mazda 3

Helaas...
Deze van de Mazda 2 is helaas afgelopen. De actie van de Mazda 3 loopt nog. Wees er snel bij!!


-Klik hier voor de actuele Mazda inruilbonus-actie

-Klik hier voor een overzicht van al onze acties


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tijdelijk tot maar liefst € 1.500,- extra inruilbonus

Het kiezen van een nieuwe auto is natuurlijk altijd een feest. Maar wat doet u met uw huidige auto? U wilt daar uiteraard een geschikt inruilprijs voor terug. Het liefst een bedrag wat u net zo blij maakt als uw nieuwe auto. Speciaal hiervoor geven wij nu een extra inruilbonus op de nieuwe Mazda2 of Mazda3. U ontvangt van ons € 1.000,- extra inruilbonus op uw huidige auto wanneer u kiest voor een nieuwe Mazda2 en maar liefst € 1.500,- extra inruilbonus wanneer u kiest voor de nieuwe Mazda3.

Dit maakt de aanschaf van uw nieuwe Mazda extra leuk en geeft u een nog beter gevoel.

Het ideale moment om te kiezen voor een Mazda2 of Mazda3. Wacht niet langer en kom langs in onze showroom bij Mazda Van Dorst aan de Charles Petitweg 41 in Breda

€ 1.000,- extra inruilbonus op de Mazda2

De Mazda2 staat voor een bijzonder rijke uitrusting met een geweldige rijeigenschappen. Het is een plezier om met deze auto te rijden. Dit komt ook door het compleet nieuwe en mooie interieur in de Mazda2. Het krachtige en hoogwaardige interieur zorgt dat je altijd met plezier in een Mazda 2 zit. Het stijlvolle design met zijn vloeiende lijnen laat meteen zien dat het gaat om een bijzondere auto.

Wilt u ook rijden in de zeer aantrekkelijke Mazda2? Wacht dan niet te lang en ontvang nog dit jaar € 1.000,- extra inruilbonus op uw huidige auto.

Mazda2 inruilbonus

Mazda3 met tijdelijk met maar liefst € 1.500,- inruilpremie

Als u opzoek bent naar een praktische en stijlvolle hatchback, dan is de Mazda3 een logische keuze. Zoekt u een zuinige sedan met een bijzonder design, ook dan kunt u kiezen voor een Mazda3. De Mazda3 is er namelijk in twee smaken, als vijfdeurs hatchback en als sedan. Dit maakt het een veelzijdige auto welke een perfecte balans tussen design, prestatie en efficiëntie heeft.

Het is nu het geschikte moment om uw auto in te ruilen voor een nieuwe Mazda3. U krijgt namelijk maar liefst € 1.500,- inruilpremie op uw huidige auto bij de aanschaf van een Mazda3.
Mazda3 inruilbonus

Neem een kijkje in onze showroom

Maak nu vrijblijvend een proefrit in de nieuwe Mazda2 of Mazda3 of bekijk hem in onze showroom.


- Van Dorst Mazda Breda
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.