Home Acties Inruilvoordeel op de Mitsubishi Space Star

Inruilvoordeel op de Mitsubishi Space Star

Inruilvoordeel op de nieuwe Mitsubishi Space Star bij Van Dorst
 

Deze actie is verlopen. Wij hebben nog voldoende actuele acties voor u!Bekijk alle informatie over Mitsubishi

Bekijk alle actuele actiesProfiteer van € 1.250,- inruilvoordeel!

De Mitsubishi Space Star is verkrijgbaar bij Van Dorst vanaf € 11.270,-. Wanneer u uw huidige auto inruilt ontvangt u € 1.250,- extra inruilvoordeel. Maakt u van deze mogelijkheid gebruik, dan rijdt u al in de Space Star voor € 10.020! Profiteer nu van deze actie en kom naar uw Van Dorst-vestiging of vraag direct online een offerte aan.

De beste reisgenoot

De nieuwe Mitsubishi Space Star is in alle opzichten de beste reisgenoot in zijn segment. Het begint al op het moment dat u de auto in zicht krijgt, want door zijn dynamische styling nodigt hij uit om in te rijden.

Als u eenmaal in de auto stapt ontdekt u het maximale comfort in het interieur, met de dynamische styling van het exterieur. Het interieur is goed afgewerkt met de juiste materialen. Maak kennis met de Space Star in onze showroom, zodat u zelf de luxe kunt ervaren en kunt profiteren van deze actie!
Mitsubishi Spar Star inruilvoordeel

Ook leverbaar met CVT-automaat

Als u kiest voor de INVECS-III CVT-automaat zult u een erg soepel rijgedrag ervaren. Dit komt mede door de CVT-automaat steeds het optimale toerental kiest of u nu accelereert of vaart mindert.

Naast de fijne automaat kent de Space Star een bijzonder kleine draaicirkel! Het manoeuvreren wordt in elke situatie een stuk gemakkelijker, omdat de Space Star een draaicirkel heeft van slechts 9,2 meter. Tijdens een proefrit wordt dit snel merkbaar. 

Interieur Mitsubishi Space Star bij Van Dorst

Maak een proefrit bij Van Dorst

Ervaar de Space Star bij Van Dorst in Bergen op Zoom tijdens een proefrit. Wilt u liever een offerte? Vraag deze dan direct online aan of kom langs bij onze vestiging. U bent van harte welkom.

* Vraag naar de voorwaarden
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.