Home Acties Rijd voordelig een SKYACTIV-Drive automaat

Introductieaanbod op de nieuwe CX-5

intro aanbod cx5
 

Automaat voor slechts € 1.000,-

Scherp introductieaanbod
De nieuwe Mazda CX-5 is een genot om in te rijden. Daarnaast is het ook een uiterst krachtige Mazda. Met een trekgewicht van maar liefst 2.000 kg is het een ideale reisgenoot! Het samenstellen van de nieuwe CX-5 is met alle personalisatiemogelijkheden natuurlijk een feest op zich. Maar wij doen er nog een schepje bovenop door een vlijmscherp introductieaanbod voor u beschikbaar te stellen!

Het introductieaanbod voor de nieuwe Mazda CX-5
Voor een meerprijs van slechts € 1.000,- rijd je een SKYACTIV-G 165 benzine-uitvoering met SKYACTIV-Drive automaat. Vraag snel jouw offerte aan of lees hier meer over de Mazda CX-5

- Maak een proefrit - Vraag hier uw offerte aan
introductieaanbod mazda cx5

Disclaimer

De Mazda CX-5 is verkrijgbaar vanaf € 31.490,-. Gemiddeld verbruik Mazda CX-5 van 5,0 tot 7,1 liter per 100 km / van 20,0 tot 14,1 km per liter / CO2-uitstoot van 132 tot 162 g/km. Prijzen incl. BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijzen excl. metallic/mica lak en eventuele opties. Het automaat aanbod is alleen geldig i.c.m. SKYACTIV-G 165 motorisering, vanaf de TS-uitvoering en bij aanschaf van de nieuwe Mazda CX-5 in de periode t/m 30 december 2017 met uiterlijke registratiedatum 30 december 2017. Aanbod niet geldig in combinatie met andere acties. Afgebeeld model kan afwijken van de daadwerkelijke specificaties. Onder voorbehoud van beschikbaarheid en prijswijzigingen.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.