Home Acties klantvoordeel Hilux en Proace toyota

Aanbieding Hilux en Proace

Klantvoordeel Hilux en Proace
 

Klantvoordeel op de black platinum edities van Hilux en Proace van Toyota

Toyota brengt de stoere Hilux en Proace uit in black platinum edities. Bij van dorst kunt u deze unieke edities aanschaffen in zwart lak met chroom- en aliminum accenten. Dat is niet alles, want de modellen kunnen aangeschaft worden met klantvoordeel oplopend van €2600,- tot ruim €4000,- excl. btw.

Proace Black Platinum

De modellen Worker, Long Worker en Dubbele cabine van Toyota zijn nu verkrijgbaar in de Black Platinum editie. Deze modellen zijn te bezichtigen bij van Dorst en uitgevoerd met zwarte lak, spiegelkappen in chroom, 17 inch lichtmetalen velgen en aluminium treeplanken met verlichting. Ook hebben deze modellen zwart lederen bekleding met zilveren stiksel. Kom naar van Dorst om deze modellen te bekijken. 

De meerprijs van dit pakket bedraagt nu tijdelijk slechts € 2.400,- excl. BTW voor de PROACE Worker en Long Worker en € 2.700,- voor de PROACE Dubbele Cabine. Hiermee bespaart u € 2.625,- excl. BTW. Een PROACE Black Platinum is er daarmee vanaf € 26.095,- excl. BTW.

Offerte aanvragen
Toyota proace black platinum

Hilux Black Platinum

De Hiliux modellen 4WD Xtra Cabine en Dubbele Cabine zijn te verkrijgen in de unieke Black Platinum editie. Deze modellen zijn uitgevoerd in zwarte lak met 18 inch metalen velgen, aliminium treeplanken, chromen roll-over bar met tonneaucover en zwarte lederen bekleding. 

De meerprijs van dit pakket bedraagt nu tijdelijk slechts € 4.405,- excl. BTW voor de Hilux Xtra en Dubbele Cabine Van. Hiermee bespaart u € 4.097,- excl. BTW. De Hilux Xtra Cabine Black Platinum is er daarmee al vanaf € 32.395,- excl. BTW.

Offerte aanvragen
Toyota Hilux black platinum
Wanneer u investeert in een Black Platinum bedrijfswagen, kunt u financieren tegen slechts 1,9% rente tot 60 maanden. Actieperiode van 1-6-2017 t/m 31-10-2017 (uiterste registratiedatum 31-12-2017). Prijs exclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. 

PROACE Black Platinum v.a. € 26.095,- 
Hilux Black Platinum v.a. € 32.395,-
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.