Home Acties Lexus CT Diamond Edition
 

Lexus CT Diamond Edition

Lexus CT Diamond Edition

Lexus Breda viert feest met de CT 200h Van Dorst Diamond Edition

Helaas...
De Lexus CT 200h Diamond Edition is uitverkocht. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden en andere uitvoeringen.


- Klik hier voor alle acties


- Klik hier voor alle informatie over Lexus


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lexus Breda viert feest met de Van Dorst Diamond Edition. Al 25 jaar in Nederland. Dat laten we bij Lexus Breda niet zomaar aan ons voorbij gaan. Daarom komen we nu met twee speciale feestelijke uitvoeringen van de Lexus CT 200h. Een fantastisch model met slechts 14% bijtelling en fraaie extra's voor interessante pakketprijzen. Voor meer informatie over de verschillende pakketten gaat u naar www.diamondedition.nl.

Lexus CT 200h rood stad
Lexus CT200h 2015 voorzijde wit
Lexus CT 2015 fsport dashboard
Lexus CT 2015 interieur rood leer

Lexus CT200h Van Dorst Diamond Edition

Bij Van Dorst gaan we verder en ook wij hebben wat te vieren. Daarom bieden onze eigen Lexus CT 200h Van Dorst Diamond Edition aan. De Van Dorst Diamond Edition is er al vanaf € 29.990,- met extra opties zoals winterbanden op de velg, navigatie, mediadisplay, parkeersensoren én 16” lichtmetalen velgen.

Meegenieten van dit feestje bij Lexus Breda?

Ontdek deze twee speciale edities van de Lexus CT 200h. Kijk op www.diamondedition.nl of neem contact op met uw verkoopadviseurs bij Lexus Breda en geniet van volop extra’s.

Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.