Home Acties Lexus Deal & Drive

Lexus Deal & Drive

Lexus Deal & Drive unieke opties en een week later voor de deur
 

Helaas... Deze is actie verlopen

Helaas... Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende actie voor u!

- Klik hier voor een overzicht van alle actuele actiesWilt u ook niet lang wachten op uw nieuwe Lexus? Dat snappen wij! Met de Lexus Deal & Drive rijdt u binnen een week uw gloednieuwe Lexus. Tijdelijk zijn de Lexus NX 300h en Lexus IS 300h extra rijk uitgerust. Profiteer van dit aantrekkelijke aanbod voordat het te laat is.

Lexus NX 300h Deal & Drive

Maak gebruik van de NX Deal & Drive met de Lexus NX 300h 25th Edition. Dit zeer rijk uitgeruste model is er al vanaf € 52.990,-. Standaard is de NX uitgerust met automaat, Climate Control, haal- en brengservice en een zeer uitgebreid veiligheidssyteem met Adaptive Cruise Control. De 25th Edition beschikt over een luxe navigatiesysteem, 18" velgen en Tahara lederen bekleding.

Wacht niet langer en rijdt volgende week al in uw nieuwe Lexus NX 300h 25th Edition.

- Vraag hier uw offerte aan- Maak een proefrit

Lexus IS 300h Deal & Drive

Lexus Deal & Drive unieke opties en een week later voor de deur
U kunt ook gebruiken van de Lexus Deal & Drive met de sportieve Lexus IS 300h 25th Edition. U rijdt al een Is 300h 25th Edition vanaf € 40.990,-. Wie wil nou niet binnen een week een royaal uitgeruste IS 300h rijden? Standaard is voorzien van een automaat en Lexus navigatiesysteem. Speciaal voor u voorzien wij hem ook van vele mooie extra's zoals Dual Zone Airconditioning, stoelverwarming, 17" 10-spaaks lichtmetalen velgen, parkeersensoren achter en Parking Assist Monitor.

Het ontbreekt u dus aan niets en rijdt hem al binnen een week.

- Vraag hier uw offerte aan- Maak een proefrit

Lexus CT 200h Deal & Drive

De Lexus CT 200h kunt u ook binnen één week rijden. De CT 200h Executive is de enige echte Full Hybrid compacte premium auto. Hij is al leverbaar vanaf € 32.195,- en staat de week later al bij u in de straat. De Lexus CT 200h Executive is standaard voorzien van een Lexus navigatiesysteem, metallic lak en stijlvolle stoffen plus lederen bekleding. Zeer mooie extra's die ook aanwezig zijn is een parkeerhulp-camera en het Lexus Media Display.

Een zeer complete premium auto die u al binnen één week kunt rijden.

- Vraag hier uw offerte aan- Maak een proefrit

Lexus GS 300h Deal & Drive

Lexus Deal & Drive unieke opties en een week later voor de deur
Een echte Full Hybrid Performance auto met 223 pk en slechts 109 g/km CO2 emissie is de Lexus GS 300h. Kies nu uw ideale uitvoering en u kunt er al binnen één week in weg rijden. U kunt kiezen voor een zeer uitgebreide GS 300h 25th Edition Limited of Business Line Pro Limited. De 25th Edition Limited heeft standaard lederen bekleding met stoelverwarming en 12,3-inch HDD-navigatie. De Business Line Pro Limited doet daar nog bovenop een elektrisch bedienbaar glazen schuif-kanteldak, Mark Levinson Reference Surround Systeem met 17 luidsprekers en Smart Entry.

- Vraag hier uw offerte aan- Maak een proefrit

Disclaimer

Lexus Deal & Drive geldt alleen op voorraadmodellen én zo lang de voorraad strekt. Neem contact op met de Lexus-dealer voor de exacte beschikbaarheid. Brandstofverbruik (EC2015/45W, EC136/2014W) varieert van 3,8 l/100 km (26,3 km/l) tot 5,2 l/100 km (19,2 km/l) en CO2 van 88-121 gr/km. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.