Home Acties Lexus Elements Check
 

Lexus Elements Check

Lexus Elements Check

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht
Winter is coming! 

Het koudste seizoen van het jaar vraag ook het meeste van uw Lexus. U wilt natuurlijk niet in de kou komen te staan. Om uw Lexus en u daarbij te helpen nodigt Van Dorst u graag uit voor de Lexus Elements Check. Met deze controle zorgen onze service monteurs ervoor dat uw Lexus klaar is voor de winter, terwijl u rustig een kopje koffie drinkt. Maak daarom snel een afspraak bij Lexus Breda! 

Wat houdt de Lexus Elements Check in?

Het controleren van uw Lexus doen wij bij Lexus Breda uiteraard met zorgvuldigheid. Voor slechts € 49,95 voeren onze service monteurs  deze controle voor u uit. Daarbij krijgt u een gratis Lexus Powerbank. De Lexus Elements Check bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • Een controle op 17 cruciale punten
  • Bijvullen van motorolie
  • Bijvullen van koelvloeistof
  • Bijvullen van ruitensproeiervloeistof (wintermix)
  • Banden op spanning brengen
  • Uw Lexus wassen en stofzuigen
  • Lexus keyfinder

Van Dorst Service Card

Lexus Breda laat uiteraard haar vaste klanten niet in de kou staan. Bent u in het bezit van een Van Dorst Service Card? Dan belonen wij u natuurlijk. Graag geven wij u een overzicht van de prijslijst:

Lexus Elements Check       € 49,95
Lexus Elements Check + Hybrid Health Check    € 79,95
     
In combinatie met uw Van Dorst Service Card:     
Lexus Elements Check   € 29,95
Lexus Elements Check + Hybrid Health Check   € 59,95
Van Dorst Service Card

Lexus Hybrid

Heeft u een Lexus Hybrid? Dan hebben wij nóg een actie voor u!  Normaliter betaalt u voor de Lexus Hybrid Health Check € 79,95 of € 59,95 in combinatie met onderhoud. Voor  slechts € 79,95 kunt u gebruik maken van de Elements Check én de Hybrid Health Check. 

De gezondheid van uw Lexus Hybrid is erg belangrijk. Daarom controleren wij graag voor u het hele hybridesysteem, inclusief de hybridebatterij.Dat noemen wij bij Lexus Breda de Hybrid Health Check. Wanneer de controle volledig is uitgevoerd ontvangt u van ons een certificaat. Ontstaan er binnen 15.000 kilometer of 1 jaar gebreken aan uw hybridebatterij? Dan worden deze kosteloos verholpen.

- Plan direct uw afspraak in!
Lexus Hybrid
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.