Home Acties Lexus Free Upgrade

Free upgrade bij een nieuwe Lexus

Lexus Free Upgrade actie Van Dorst Breda
 

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht


Kosteloos luxere uitvoering bij uw nieuwe Lexus bij Van Dorst

Lexus staat met zijn modellen bekend om de luxe uitrustingniveaus. Wanneer u in een Lexus stapt, ziet u gelijk het gebruik van de beste materialen en goede ergonomie die u tijdens uw reis een luxe gevoel geven. In de wereld van Lexus bestaat ‘te veel  luxe’ niet. Om het luxe imago van Lexus nog extra duidelijk te maken kunt u nu kosteloos upgraden naar de volgende luxe uitvoering van de IS 300h of de NX 300h. U krijgt bijvoorbeeld de IS 300h Sport Edition in plaats van een Business Line. Meer luxe tegen een lagere prijs dus! Bent u al benieuwd geworden welke upgrade u te wachten staat? Kom snel naar Lexus Breda of plan direct uw proefrit in.

Lexus IS 300h

De Lexus IS 300h heeft een krachtige uitstraling en geeft een echt luxe gevoel. Van de heerlijk krachtige motor met een gecombineerd vermogen van 223pk/164kw geniet u overal, wat het landschap ook is. Kiest u bijvoorbeeld de Lexus IS 300h Sport Edition, dan krijgt u nu de IS F Sport Line uitvoering! De extra’s van de F Sport Line t.o.v. de Sport Edition zijn:

  • Adaptive Variable Suspension (Sport S+)
  • Stoelverwarming vóór, 3x verstelbaar
  • F Sport instaplijsten, pedalen, voetsteunen, voorbumper, grille en voorstoelen

- Vraag hier uw offerte aan- Maak een proefrit
Lexus IS 300h Free Upgrade actie

Lexus NX 300h

De Lexus NX 300h is een auto die u een prachtig overzicht geeft over de weg en u extra ruimte biedt. Daarnaast krijgt u een heerlijk rijcomfort en hoogstaande luxe. Kiest u voor de NX Business Line Pro, dan krijgt u nu gratis de NX Luxury Line. De voordelen van de Luxery Line t.o.v. de Business Line Pro zijn:

  • Lederen bekleding
  • Elektrisch bedienbare achterklep
  • Voorstoelen 8x verstelbaar
- Vraag hier uw offerte aan- Maak een proefrit
Lexus NX 300h Free Upgrade actie

Kom nu naar Lexus Van Dorst

Kunt u ook al niet wachten om nóg meer luxe in uw nieuwe Lexus te krijgen? Kom dan naar uw Van Dorst-vestiging om te kijken welke extra’s u allemaal kunt krijgen. Want Lexus, is Luxe.


Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.