Home Acties Mazda Financial Lease Deal

Mazda Financial Lease Deal

Mazda Financial Lease Deal
 

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht


Mazda financial lease tijdelijk met slechts 3,99% rente

 

U kunt nu tijdelijk profiteren van 3,99% rente met de Mazda financial lease. Deze actie is geldig op alle Mazda modellen. Je kunt dus voor een scherp maandbedrag de Mazda van je dromen rijden. Maak dus snel een proefrit bij één van onze Van Dorst vestigingen in een Mazda naar keuze.  
- Maak een proefrit

Zakelijk verantwoord rijplezier

Met de Mazda financial lease deal kunt u genieten van zakelijk en verantwoord rijplezier. De financial lease biedt namelijk ook voor ondernemers interessante voordelen. 

 De voordelen van Mazda Financial Lease zijn:
  • Vast, scherp maandbedrag
  • De zekerheid van een vaste (lage) rente en looptijd
  • Ruimte op jouw werkkapitaal
  • Mogelijkheid om maandbedrag te verlagen met een aanbetaling en/of slottermijn
  • Geen kilometragebeperkingen
  • Uit te breiden met een verzekering
  • Heb je alles betaald? Dan is de Mazda van jou!
Wanneer u voor 30 december 2017 een Mazda financial lease contract afsluit kunt u profiteren van deze voordelen. Dus wacht niet lang en vraag een offerte aan voor uw ultieme Mazda.  


Bekijk hier verschillende Mazda modellen


Disclaimer: Genoemd rentetarief is geldig tot en met 30 december 2017 voor Financial Lease. Het aanbod geldt op alle nieuwe Mazda modellen en geldt voor looptijden van 12 tot en met 48 maanden (geen kilometerbeperking). Bovenstaande bedragen zijn gebaseerd op een looptijd van 48 maanden, een rente van 3,99%, een aanbetaling van 25% en een slotsom van 25%. De uiterste registratiedatum is 30 december 2017. Dit product wordt u aangeboden door Mazda Motor Nederland in samenwerking met ALPHERA Financial Services. Meer over financial lease bij Mazda lees je hier. Genoemde bedragen en/of rentepercentages zijn onder voorbehoud en alleen geldig gedurende de actieperiode. De afgebeelde modellen kunnen afwijkend van de daadwerkelijke specificaties.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.