Home Acties Mazda terug van vakantie schoonmaak

Mazda terug van vakantie schoonmaak

terug-van-vakantie
 

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht


Nu terug-van-vakantie schoonmaak voor slechts € 99,- 

De zomervakantie is weer voorbij. U heeft uzelf wellicht getrakteerd op een fijne vakantie deze zomer. Misschien bent u wel met uw Mazda op vakantie geweest. Na lange ritten kan uw Mazda wel een check gebruiken. Wilt u dat uw Mazda net zo uitgerust als u het volgende seizoen tegemoet gaat? Dan kunt u hem trakteren op een terug-van-vakantie schoonmaak. Uw Mazda wordt gecontroleerd op belangrijke punten en hij wordt grondig gereinigd zodat hij fris en als nieuw de weg op kan!

De schoonmaak

Om er voor te zorgen dat uw Mazda weer als nieuw aanvoelt kunt u profiteren van de terug-van-vakantie schoonmaak. 
 • Terug-van-vakantie schoonmaak: € 99,- 
  Grondig reinigen van onderzijde, wielkasten, verborgen ruimten, reiniging van scharnierkolommen en velgen, controleren van motor en aandrijving, grondige reiniging van in- en exterieur en banden zwart maken
 • Luxe terug-van-vakantie schoonmaak: € 249,- 
  Terug-van-vakantie schoonmaak mét Waxoyl GlazeGard behandeling
mazda schoonmaak

Accessoirevoordeel

Om uw ritten nog comfortabeler te maken biedt Mazda tijdelijke kortingen op geselecteerde accessoires. Zo kunt u profiteren van 20% korting op een iPadhouder, 15% korting op caravanspiegels en 20% korting op fietsendragers Thule (920, 928, coach). 
Ipadhouder

Gaat u nog op vakantie?

Bent u nog niet op vakantie geweest deze zomer maar gaat u nog weg? Dan bieden wij u de zomercontrole Mazda. U kunt profiteren van twee verschillende zomercontroles. 
 • Zomercontrole: € 14,95 
  Controle/inspectie van remmen, banden, vloeistoffen, olie, verlichting, airconditioning en accu.
 • Zomercontrole Comfort Pakket: € 39,95 
  Zelfde als zomercontrole, met interieurfiltercheck en Airco Refresh Behandeling.

 

servicecheck

Tips voor uw Mazda

Om er voor te zorgen dat uw Mazda in goede staat blijft hebben wij een aantal tips voor u. Met deze tips kunt u zorgeloos op pad met uw Mazda. 

 
 
tips mazda

TIP 1: LET OP DE LAK

Weersomstandigheden, vogels, insecten, bomen: allemaal kunnen ze effect hebben op uw Mazda, vooral op de lak. Om te zorgen dat deze zo min mogelijk te verduren krijgt is het belangrijk bepaalde vlekken direct te verwijderen. Zo kan vogelpoep bijvoorbeeld lelijke schade aanrichten als het te lang blijft zitten.

Let wel op: zorg ervoor dat u voor u gaat poetsen de auto wast. Vuil kan krasjes veroorzaken als het direct in de lak wordt gepoetst.
lak mazda

TIP 2: VERLENG UW VAKANTIEGEVOEL

Ze zeggen vaak dat de tijd sneller gaat als u plezier heeft en dat geldt natuurlijk ook voor vakanties. Wilt u dat vakantiegevoel wat langer volhouden? Wij hebben wat mooie routes voor u op een rijtje gezet. Niet alleen in het buitenland, maar juist ook in Nederland. Routes die ervoor zorgen dat u dat vakantiegevoel nog net iets langer kunt vasthouden: onze Mazda Must Drives.
routes mazda

TIP 3: ZORG VOOR EEN UITGERUSTE MAZDA

Na lange ritten kan het zijn dat uw Mazda aan een controle toe is. Met behulp van de terug-van-vakantie schoonmaak zorgt u ervoor dat uw Mazda weer aanvoelt als nieuw. Hij wordt niet alleen gecontroleerd, ook word hij van binnen en buiten grondig gereinigd. Dat voelt u als u wegrijd: het voelt net alsof hij gloednieuw is.
tips mazda
Disclaimer: deze actie is geldig tot 30 september 2017.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.