Home Acties Mazda wintercampagne 2017

Mazda wintercampagne 2017

wintercampagne mazda
 

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht


Winters voordeel
Profiteer van voordelige prijzen op wintercontroles en op de bandenwissel. Zo kunt u al een wintercontrole laten uitvoeren voor € 14,95. Deze controle is inclusief accucheck. Ook kunt u voor € 745,- al een winterbandenset met lichtmetalen velgen aanschaffen. Daarnaast hebben wij wintertips zodat u ook tijdens slechte weersomstandigheden veilig op weg kunt. Dus kom snel naar Van Dorst met uw Mazda. 

Wintercontrole

Laat uw Mazda controleren met de wintercontrole voor maar € 14,95. Deze controle bestaat uit een 10 punten controle inclusief accucheck. Voor maar € 29,95 heeft u al een 10 punten controle inclusief accucheck en het bijvullen van antivries ruitensproeiervloeistof, motorolie Mazda Original Oil, koelvloeistof en remvloeistof. 


- Plan een werkplaatsafspraak in
wintercontrole Mazda

Bandenwissel

Wissel ook uw zomerbanden om voor winterbanden. U kunt nu al een set winterbanden aanschaffen met lichtmetalen velgen vanaf € 745,- inclusief BTW en montage. Kom naar Van Dorst om de banden van uw Mazda te laten verwisselen.


- Maak een afspraak voor de bandenwissel
bandenwissel

Accessoires

Profiteer ook van korting op vele accessoires. Zo krijgt u bijvoorbeeld 20% korting op rubbermatsets en op een thule dakkoffer. Ook profiteert u van korting op:


  • Lifehammer Car Window Cleaner: nu voor € 14,99
  • Sneeuwketting: 5% korting op sneeuwkettingen van Weissenfells
  • 3-delige Sonax winterset (ruitontdooier/slotontdooier/krabber): nu voor € 9,95 
accessoires Mazda

Wintertips voor uw Mazda

Het is het hele jaar door uiteraard belangrijk om uw auto goed te onderhouden. Maar tijdens de koude wintermaanden is dit van extra groot belang, omdat de rijomstandigheden dan riskanter zijn. Met de Mazda wintertips laten wij uw autozorgen in de winter als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Controleer de bandenspanning

De bandenspanning controleren is juist in de winter erg verstandig, omdat de wisselende temperaturen invloed kunnen hebben op de spanning van de banden. De juiste bandenspanning zorgt voor betere rijeigenschappen. Daarnaast bespaart u met de juiste bandenspanning brandstof en daarmee dus ook geld.

Bekijk in de video waar u de optimale bandenspanning van uw Mazda kunt vinden.

Zorg voor uw winterbanden

Wanneer de temperatuur beneden de 7 graden is, zijn winterbanden de ideale keuze voor uw Mazda. Winterbanden hebben namelijk extra grip op het wegdek dankzij een speciaal profiel. Dit profiel geleid water en sneeuw beter dan zomer- of All-Season banden. De sneeuw blijft neit in het profiel zitten waardoor u de controle behoudt over uw Mazda.
Van Dorst Mazda Winterbanden tips

Goed zicht: spiegels ontwasemen

Bij lagere temparaturen komt het vaker voor dat de spiegels en achterruit beslaan. Om snel weer goed zicht te krijgen kunt u het beste gebruik maken van de spiegelverwarming. DEze is op de meeste uitvoeringen beschikbaar. Door de achterruitverwarming in te schakelen, schakelt de buitenspiegelverwarming automatisch in.

Gebruik nooit heet water om ijs van sloten of ramen te halen. De ramen kunnen springen en het water loopt in de kieren wat later nog meer bevriezing veroorzaakt.

Voorbereid op de vrieskoud

In de winter kan de vrieskou best wat vertraging opleveren wanneer u 's ochtends wilt vertrekken. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die het u vele malen makkelijker kunnen maken.

Bijvoorbeeld de Sonax winterset. Deze bestaat uit een ruitontdooier, slotontdooier en krabber. Zo kunt u 's ochtends een stuk sneller op weg.
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.