Home Acties Mazda Zomervorodeel

Mazda Zomervoordeel

Mazda Van Dorst Zomervoordeel zomercontrole zomerschoonmaak
 

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht


Een frisse start voor de zomer!

Een frisse start nodig? Gaat u binnenkort op reis of komt u net terug van een lange autorit? Wij staan klaar om uw Mazda compleet en grondig te reinigen en controleren. Zo voelt uw Mazda weer als nieuw!  Kom daarom naar uw Mazda-vestiging of plan direct een werkplaatsafspraak in.

Zomercontrole voor slechts € 14,95

Tijdens uw zomervakantie wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Dat begrijpen wij bij Van Dorst maar al te goed. Laat daarom uw Mazda controleren voor u op reis gaat! Met de Mazda zomercontrole worden onder meer de koelvloeistof, remmen, remvloeistof, banden, verlichting, motorolie, airconditioning en ruitenwisserbladen gecontroleerd door onze vakkundige monteurs. Zo gaat u met een gerust hart op reis!


- Werkplaatsafspraak maken
Mazda Zomervoordeel Zomercontrole

Zomerschoonmaak voor slechts € 99,-

Geef uw Mazda een frisse start met de Mazda zomerschoonmaak. Onze gespecialiseerde Mazda-monteurs reinigen het interieur en exterieur van uw auto grondig. Daarnaast voeren wij een conditiecheck van maar liefst 32 punten. De Mazda zomerschoonmaak kost € 99,-. Wilt u uw Mazda daarnaast laten behandelen met Waxoyl? Combineer dan de zomerschoonmaak met een Waxoylbehandeling voor € 249,-


- Werkplaatsafspraak maken
Mazda Zomerschoonmaak Van Dorst

Van Dorst Service Card

Bent u in het bezit van een Van Dorst Service Card? Dat biedt u natuurlijk vele voordelen, waaronder een gratis zomercheck. Dat betekent dat de Mazda zomercontrole geheel gratis voor u is. Kom daarom naar uw Van Dorst-vestiging of plan direct online een afspraak in!

Disclaimer

Vraag naar de actievoorwaarden bij uw Mazda dealer. Het aanbod voor de zomerschoonmaak en de zomercontrole is geldig tot en met 30 september 2017.
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.