Home Acties Mazda2 GT Luxury

Mazda2 GT Luxury

Mazda2 GT Luxury
 

Het beste van de Mazda2 bij Van Dorst met de GT-Luxury

Het KODO- Soul of Motion design wordt in alle modellen van Mazda weerspiegeld. Het mooie aan dit design is dat alle lijnen en objecten op en aan de auto in beweging lijken te zijn. Dit is ook te zien aan bijvoorbeeld de sterk naar voren hangende pose van de Mazda2, waarin het net lijkt of het een sprinter in de startblokken is. Zelfs als de auto stilstaat kan je hierin de beweging zien. Dat Mazda niet alleen maar design is, bewijzen de vele prachtige opties die op de auto verkrijgbaar zijn. Om u het beste te laten ervaren van wat Mazda in huis heeft, kunt u bij Van Dorst Mazda Breda nu kiezen voor de GT Luxury uitvoering van de Mazda2. Bent u al benieuwd naar het beste van Mazda? Kom dan snel naar Van Dorst Mazda Breda of vraag online uw offerte aan!
v.a. € 22.190

Mazda2 GT Luxury

De Mazda2 GT Luxury is gebaseerd op de GT-M uitrusting. De GT-M is al rijk uitgerust met onder andere een geïntegreerd navigatiesysteem en 16” lichtmetalen velgen. Daarbovenop krijgt u nog drie luxe opties! Het Active Driving Display, ook wel een Head Up Display (HUD) genoemd, geeft u essentiële rij-informatie op ooghoogte. U kunt de snelheid voor u geprojecteerd zien, zonder dat u uw ogen van de weg hoeft te halen. Ook gedetailleerde navigatieaanwijzingen en waarschuwingen kunt u via het display zien. Naast dit Active Driving Display krijgt u ook een achteruitrijcamera en luxe lederen bekleding bij de GT Luxury uitvoering. Een aantal uitgelichte opties voor u op een rij:

  • Active Driving Display
  • Luxe lederen bekleding
  • Achteruitrijcamera
  • Geïntegreerd navigatiesysteem
  • 16” lichtmetalen velgen
  • Climate control, automatische airconditioning


- Maak een proefrit - Vraag hier uw offerte aan
Mazda 2 GT Luxury

Profiteer nu!

Hebben het schitterende KODO-design en de uitgebreide GT Luxury uitvoering u ook nieuwsgierig gemaakt en wilt u graag wat meer informatie? Kom dan naar Mazda Van Dorst; onze verkoopadviseurs geven u graag een passend advies. U kunt ook direct online een offerte aanvragen of een proefrit inplannen. Tot ziens bij Mazda Van Dorst!

Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.