Home Acties Prius Plug-in Hybrid rijdt OpdeZon

Deze actie is verlopen.

Prius PHEV Solar Roof
 

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzichtPrius Plug-in Hybrid rijdt OpdeZon


<a name="stappen" class="anker-link"></a>100% Rijplezier, 100% Duurzaam!

De nieuwe Toyota Prius Plug-in Hybrid rijdt als een zonnetje, letterlijk! De Prius PHEV combineert het beste van hybride én elektrisch rijden. Met een opgeladen batterij legt u nu tot 50 kilometer volledig elektrisch af. Wanneer u kiest voor het OpdeZon pakket rijdt u die afstand ook nog eens volledig op zelfopgewekte zonne-energie. Groener bestaat niet! Zet nu de stap naar 100% duurzaam rijden en profiteer van belastingvoordeel én € 1.000,- innovatiebonus! Ervaar het zelf met een proefrit of neem contact op met uw Van Dorst-vestiging!

In 4 stappen op weg naar de toekomst!

 
  • 3. OpdeZon monteert het afgesproken aantal zonnepanelen, installeert een laadpunt voor uw Toyota, regelt alle techniek en past indien nodig uw meter kast aan. U heeft nergens omkijken naar en begint direct met het opwekken van uw eigen zonne-energie. Als u al een laadpunt of zonnepanelen heeft, passen we ons aanbod uiteraard daarop aan.

  • 4. Uw nieuwe Prius Plug-in Hybrid wordt afgeleverd en is direct klaar om 100% duurzaam op weg te gaan!
- Ik kom graag meer te weten over de mogelijkheden: Neem contact met mij op
Toyota Prius Plug-in OpdeZon

Fiscaal voordeel voor ondernemers én particulieren

De Toyota Prius Plug-in Hybrid met OpdeZon pakket is uw investering in de toekomst van onze planeet. De benodigde zonnepanelen koopt u als particulier btw-vrij. Dit bespaart u honderden euro's! Voor ondernemers en bedrijven is nóg meer fiscaal voordeel te behalen:
  • Milieu-Investeringsaftrek (MIA) bij aanschaf van de Prius Plug-in Hybrid
  • Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) bij aanschaf van het OpdeZon pakket
  • Btw-vrijstelling van de investering
  • Reguliere afschrijving van bedrijfsmiddelen
Deze fiscale voordelen gelden zelfs als u de zonnepanelen zakelijk aanschaft en op uw privéwoning installeert. Dat telt aardig op! Voor ZZP'ers is er een voordeel tot € 5.000,- te behalen!

Innovatiebonus: € 1.000,-

Wanneer u nu kiest voor de Toyota Prius Plug-in Hybrid met OpdeZon pakket profiteert u van een innovatiebonus van € 1.000,- (incl. btw). Hierdoor wordt rijden op de zon nóg aantrekkelijker! Beleef puur rijplezier op uw eigen groene stroom!

- Ik kom graag meer te weten. Neem contact met mij op
Toyota Plugin Hybride rood zonnepanelen

Zonnepaneel op het dak van de auto – Solar Roof

Een unieke optie op de Toyota Prius Plug-in Hybrid is het ‘Solar Roof’. Dit is een zonnepaneel op het dak van de auto, waarmee u de auto stroom kunt laten opwekken. Dit kan tijdens het rijden maar ook wanneer u de auto geparkeerd heeft. Via dit zonnepaneel wordt er stroom opgeslagen in de batterij om bijvoorbeeld de airconditioning en de navigatie te laten functioneren. U spaart zo op jaarbasis tot 1.000 kilometer aan actieradius!

'Range anxiety' behoort tot het verleden

Met een gemiddelde CO2-uitstoot van maar 22 gram per kilometer is de Prius Plug-in Hybrid een van de schoonste benzineauto’s die u op de weg kunt vinden. Is de batterij op als u in de EV-mode rijdt, dan schakelt de auto over op de hybride-functie. U hoeft dus niet bang te zijn dat de auto stilvalt door een lege batterij! ‘Range Anxiety’, de angst om stil te vallen door een lege accu, behoort hiermee tot het verleden!

Toyota Prius Plug-in Hybride Solar Roof

Zero emission én groene energie

Elektrisch rijden hoeft bepaald niet te betekenen dat u niet door kunt rijden. De Prius Plug-in Hybrid kan tot maar liefst 50 kilometer afstand elektrisch rijden (praktijkverbruik!) en dat met een maximumsnelheid van 135 km/uur. De gemiddelde woon-werkafstand kan daarmee helemaal elektrisch worden afgelegd, mits u de accu volledig heeft opgeladen. Gebeurt dat opladen ook nog eens met de door u zelf opgewekte energie via de OpdeZon zonnepanelen, dan kunt u met recht zeggen dat uw Prius Plug-in Hybrid in zijn EV-mode een Zero Emission auto is!

- Ik kom graag meer te weten. Neem contact met mij op
Toyota Prius Plugin Hybride blauw

Samenwerking van Toyota en OpdeZon

Toyota heeft voor 2050 een aantal ambitieuze milieudelstellingen geformuleerd, waaronder het volledig uitbannen van onze CO²-uitstoot. Dat kunnen we alleen samen met gelijkgezinde partners. Om u de Toyota Prius Plug-in Hubrid inclusief zonne-panelen en oplaadpunt aan te bieden, werken we samen met OpdeZon. Dit bedrijfis gespecialiseerd in 100% duurzaam rijden op zonne-energie. Samen bieden we u een alles-in-één oplossing, voor thuis én onderweg. Laat de zon maar schijnen!

De nieuwe Prius Plug-in Hybrid vanaf € 37.995,-!

U rijdt al in een Toyota Prius Plug-in Hybrid vanaf slechts € 37.995,-. Daarbij heeft u al een rijke uitrusting, met zaken als het Toyota Touch® Go Plus navigatiesysteem, Matrix LED-koplampen, de actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense en een automaat. Kom daarom snel naar uw Van Dorst-vestiging  en ervaar het zelf! Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Duurzaam rijden is nog nooit zó leuk geweest!

 - Proefrit maken  Brochure bekijken     Prijslijst bekijken

Toyota Prius PHV rijdend
Ik kom graag meer te weten over de mogelijkheden. Neem contact met mij op
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.