Home Acties Private lease aanbiedingen op een gloednieuwe Toyota

Private lease aanbiedingen op een gloednieuwe Toyota

mediamarkt actie
 

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht


Te gekke Private Lease aanbiedingen bij een gloednieuwe Toyota!

 

Het is gekkenhuis. Vanaf 2 januari t/m 7 januari profiteert u namelijk van te gekke Private Lease aanbiedingen op een gloednieuwe Toyota. In samenwerking met Mediamarkt en Justlease kunt u bijvoorbeeld al een AYGO leasen vanaf € 169,- per maand. Kom naar Van Dorst voor een proefrit in een Toyota.  

Justlease.nl

Toyota AYGO

Kies voor Private lease op de AYGO voor € 169,- per maand.  De AYGO is stoer en speels. Zo heeft het model x-vormige lijnen. Het model is er in een standaard, comfort of luxe uitvoering. De AYGO heeft voor ieder wat wils. Kijk op Justlease.nl voor de verschillende pakketten waarin deze opvallende leuke auto binnen de actie verkrijgbaar is.
aygo

Toyota Yaris

Rij de gloednieuwe Yaris al vanaf € 189,- per maand. Het nieuwe interieur van de Yaris heeft een fraaie vormgeving en is afgewerkt met de beste materialen. Het model is voorzien van frisse, nieuwe kleuren en biedt nu ook nog eens heel veel ruimte. De Yaris is er in een standaard, een comfort én luxe uitvoering. Kijk op justlease.nl voor alle mogelijkheden.
yaris

Toyota C-HR

Rij de Toyota C-HR al vanaf € 359,- per maand. De C-HR heeft een fraaie vormgeving en een gespierd uiterlijk. Het model heeft een zeer rijke uitrusting en een schitterend interieur. Kijk op Justlease voor alle mogelijkheden.

Justlease.nl
mediamarkt C-HR
Disclaimer: Justlease leasetarief per maand o.b.v. 36 maanden. 12.000 km/ jaar. Tarieven kunnen afwijken per provincie i.v.m. wegenbelasting en bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage, schadevrije jaren en gewicht. schadevrijejaren en BTW, en excl. brandstof. • meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,11 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • De offerte is 2 weken geldig, op = op • Dit actieaanbod heeft een looptijd van 36 maanden • Geldig van 2 januari 2018 t/m 7 januari 2018. • Toetsing en registratie BKR • Wijzigingen en fouten voorbehouden • Ga voor meer informatie www.justlease.nl/
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.