Home Acties Suzuki Service Zomercheck

Suzuki Service Zomercheck

Suzuki Service Zomercheck Van Dorst
 

Deze actie is verlopen. Er zijn nog voldoende acties voor u!Actuele acties
Klaar voor de zomer voor slechts € 14,95

Zorgeloos op vakantie? Laat uw Suzuki bij Van Dorst controleren voor slechts € 14,95. Wij controleren uw Suzuki op 17 cruciale punten zodat u met een gerust hart op reis kunt deze zomer. Ga daarom snel naar uw Suzuki-vestiging of plan direct online een werkplaatsafspraak in!

Veilig op vakantie met de Suzuki Service Zomercheck

Wat houdt de Suzuki Service Zomercheck precies in?

Bij de Suzuki Service Zomercheck wordt uw auto grondig gecontroleerd door onze vakkundige Suzuki-specialisten. Tijdens de controle worden met name de onderdelen gecontroleerd die belangrijk zijn bij het reizen naar warme of bergachtige landen. Daarnaast checken wij ook of het trekken van een caravan of aanhanger geen problemen kan veroorzaken.

We controleren onder meer de remmen, remvloeistof, koelvloeistof, het oliepeil, de werking van uw airco, de wielophanging en de conditie van de banden. Veel pechgevallen zijn te voorkomen door onderdelen te vervangen die versleten of bijna defect zijn. Met de Suzuki Service Zomercheck krijgt u altijd een eerlijk en passend advies over de condities van uw Suzuki. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan tijdens uw vakantie!

- Werkplaatsafspraak maken

Gratis i.c.m. Van Dorst Service Card

Bent u in het bezit van een Van Dorst Service Card? Dan profiteert u uiteraard van vele voordelen, waaronder een gratis Suzuki Service Zomercheck. Kom daarom snel naar uw Van Dorst-vestiging of plan direct online een afspraak in!
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.