Home Acties Suzuki WinterScan
 

Gratis Suzuki WinterScan op 7 november

Winter controle voor uw auto WinterScan bij Suzuki Van Dorst

Ga goed voorbereid en veilig de winter in

Zorg er voor dat uw Suzuki helemaal klaar is voor de winter met de gratis WinterScan op 7 november bij Suzuki Van Dorst.
Op te zorgen dat u met 100% zekerheid de winter in gaat kunt u op zaterdag 7 november tussen 09.00 - 16.00 uur langs komen bij Suzuki Van Dorst voor uw gratis Suzuki WinterScan.

Bent u 7 november verhinderd? Niet getreurd

Mocht u aanstaande zaterdag 7 november verhinderd zijn voor de gratis WinterScan, dan kunt u de WinterScan ook afspreken voor een later tijdstip. Plan nu uw WinterScan op een later tijdstip bij Van Dorst voor maar € 14,95,-

Gratis WinterScan in combinatie met winterbandenwissel

Gaat u binnenkort u winterbanden wisselen op uw Suzuki?
Laat dan gelijk gratis een WinterScan doen. De Suzuki WinterScan is altijd gratis in combinatie met een winterbandenwissel.
Zo gaat u nog veiliger de winter in bij Van Dorst.
Bekijk nu de winterbanden die wij voor uw Suzuki hebben samengesteld. Mocht uw model er niet tussen staan dan kunt u ook altijd een offerte aanvraag voor de door u gewenste winterbanden op uw model.

- Winterbanden voor uw Suzuki
Winterbanden WinterScan gratis bij Suzuki

Suzuki actiekrant

Voor deze winter zijn er vele acties voor uw Suzuki samengesteld. Download de Suzuki 100% actiekrant om te kijken welke acties er voor u tussen zitten.

- Download de 100% Suzuki actiekrant

actie
Veilig onderweg
Veilig onderweg
Bij temperaturen lager dan 7 graden is bewezen dat winterbanden beter presteren dan zomerbanden. Heeft u nog geen winterbanden, kies daar dan nu voor. Wij adviseren u graag de juiste banden.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.