Home Acties Toyota APK actie

Toyota APK actie

header apk toyota
 

Is uw Toyota toe aan een APK?

Is uw Toyota toe aan een APK? Kom dan snel naar één van onze Van Dorst vestigingen en laat uw Toyota keuren voor maar € 19,95 all-in. Bovendien maakt u met uw kenteken kans op een romantisch weekendje Parijs voor twee personen. Deze actie loopt vier maanden en iedere maand maakt u kans op zo'n weekend Parijs. Dus maak snel een afspraak.

Een romantisch weekendje Parijs voor twee?

Plan nu een APK voor uw Toyota in en maak kans op een romantisch weekend Parijs. De stad van de liefde heeft gezellige terrasjes in de Montmartre, pittoreske bistro's waar lekker gegeten kan worden en natuurlijk kan er gewandeld worden langs de Seine. Kortom de perfecte stad voor een romantisch weekendje weg. Dus boek nu een APK bij één van de Van Dorst vestigingen en maak kans op een geheel verzorgd weekend Parijs voor twee. 

Is uw Toyota niet toe aan een APK? Maak dan kans op een tankcard t.w.v. € 150,-

Heeft uw Toyota geen APK nodig? Dan maakt u wel kans op een tankcard met maar liefst € 150,- tanktegoed. Dus laat uw gegevens achter en speel mee!

toyota tankcard

APK voor maar € 19,95 all-in

Voor € 19,95 kunt u al een APK aan uw Toyota laten uitvoeren bij Van Dorst. Er worden geen extra kosten gerekend voor afmelding of een emissietest. Ook zullen er geen andere werkzaamheden verricht worden zonder uw toestemming en zullen er dus geen extra kosten gemaakt worden. Mocht uw Toyota niet voldoen aan de keuringseisen, dan zullen wij u altijd eerst om toestemming vragen om de reparatie uit te voeren.   

 

Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.