Home Acties Toyota AYGO more fun

Toyota AYGO more fun

AYGO More fun
 

Beleef nog meer plezier met de Toyota AYGO

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzichtDe AYGO is de compacte en zuinige stadsauto. Hierdoor rijdt je overal gemakkelijk naar toe. De AYGO kan helemaal persoonlijk gemaakt worden en is al aan te schaffen vanaf € 10.550,-. Liever een AYGO leasen? Dat kan al vanaf € 199,- per maand* met Private FlexLease. Alles is inclusief en na een jaar is het contract maandelijks opzegbaar.

Welke AYGO heeft uw voorkeur?

De Toyota AYGO valt op door zijn frisse design en kleurrijke exterieur. Zo kan er bij de voordeligste AYGO al gekozen worden voor bumpers in de kleur van de carrosserie, LED-dagrijverlichting, verschillende veiligheidssystemen en multi-info display.

De AYGO X-JOY: Eén van de meest populaire AYGO's op dit moment

De AYGO X-JOY is kleurrijk en stijlvol. Zo zijn alle kleuren tot in de puntjes op elkaar afgestemd zoals de kleur van de auto tot en met het dashboard. De X-JOY heeft een standaarduitrusting met automatische airconditioning, half lederen bekleding, navigatie en privacy glass. Dit geeft een voordeel van wel € 2.500,-!

  • 15" lichtmetalen velgen
  • Automatische airconditioning
  • Navigatiesysteem
  • Half lederen bekleding
  • DAB+ radio
AYGO x-joy

Nu ook met Private FlexLease

Voor een vast bedrag vanaf € 199,- per maand kan er ook gekozen worden voor Private FlexLease op de Toyota AYGO of de AYGO X-JOY. In dit maandbedrag zijn alle kosten inbegrepen. Je betaalt alleen nog maar voor de benzine. Na één jaar is dit bedrag iedere maand op te zeggen.
flexlease

Nog meer fun met de AYGO Bubble Run

Wil je nog meer plezier beleven? Doe dan mee met de AYGO Bubble Run, ergens op een geheime plek in Nederland. Ben je één van de gelukkige dan kun jij aan iedereen laten zien hoe ver je in een levensgrote opblaasbel kunt rollen. Ben je de snelste? Dan win je een 365 dagen lang gratis Private Lease in de AYGO X-JOY. Schrijf je snel in!

Inschrijven
Disclaimer: * Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private FlexLease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Utrecht, incl. max. bonus-malus (12 schadevrije jaren) en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken per provincie i.v.m. wegenbelasting en bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage, schadevrije jaren en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,11 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Geldig vanaf 1 januari 2018 • Toetsing en registratie BKR • Wijzigingen en fouten voorbehouden 
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.