Home Acties Toyota Black Friday deals

Toyota Black Friday deals

black friday deals
 

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht


Geniet 24 uur lang van de beste deals

Free upgrade naar Black Edition

black friday toyota voordeel
Op 24 november krijgt u bij aanschaf van de Toyota Auris, Toyota CH-R, RAV4, Prius of GT86 een gratis upgrade naar de Black Edition bij Van Dorst. Zo rijdt u stijlvol in een zwarte uitvoering van Toyota. Ontdek de prijzen en ga naar uw vestiging om de actie te bespreken.

Vind uw DICHTSTBIJZIJNDE VESTIGING
of ontdek de Toyota C-HR BLACK EDITION.

Gratis upgrade naar zwarte metallic lak

vda black friday aygo yaris deal
Ook voor Private Lease is er een mooi aanbod: op vrijdag 24 november krijgt u bij het private leasen van de Toyota AYGO, Yaris, Auris en Toyota CH-R een gratis upgrade naar zwarte metallic lak*. Zorg dat u er klaar voor zit, want ook deze actie is alleen 24 november geldig.

Bereken uw Private Leasetarief

Lease een Toyota AYGO x-fun voor maar € 99,- per maand

black friday deals
Black Friday komt er weer aan! Daarom kunt u op vrijdag 24 november profiteren van de beste Toyota deals. Één deal is al bekend: de Sunrise Deal. Private Lease een Toyota AYGO x-fun (cool white) van € 215,- per maand voor maar € 99,- per maand*! U betaald dan alleen nog maar voor de benzine. Alle andere kosten zitten bij dit verbazingwekkend lage maandbedrag inbegrepen. 

Toyota is het allereerste automerk in Nederland dat mee doet aan Black Friday. Bij van Dorst hebben wij een aantal fantastische Toyota deals voor u op vrijdag 24 november. Om als eerste op de hoogte te zijn van deze deals of om een aanvraag te doen voor de AYGO x-fun, kunt u zich alvast inschrijven. U wordt dan als eerste op de hoogte gesteld. 

Helaas, deze AYGO aanbieding is inmiddels UITVERKOCHT

black friday deal
Ga op vrijdag 24 november klaarzitten achter uw laptop, tablet of mobiel en ontdek op Facebook met welke code u kunt profiteren van de AYGO deal. Op de Facebook pagina van Toyota Nederland start een livestream waarin de AYGO te zien is. De livestream begint in het donker, maar zodra de zon op komt wordt de code op de auto zichtbaar. Met deze code kan een beperkt aantal AYGO’s gereserveerd worden. Dus zet uw wekker en zit als eerste klaar om deze deal te bemachtigen.  

  • Ga op vrijdag 24 november naar de Facebook pagina van Toyota: https://www.facebook.com/ToyotaNederland 
  • De livestream zal ’s ochtends beginnen, dus zorg er voor dat u klaar zit wanneer het licht wordt. 
  • ontdek de code op de AYGO zodra deze te zien is, en voer deze in op www.toyota.nl/blackfriday. Wees er snel bij want op = op!
  • Uw aanvraag wordt in behandeling genomen door Toyota Financial Services. Uw aanvraag is onder voorbehoud van kredietacceptatie, houd rekening met toetsing en registratie bij BKR.
Disclaimer: Toyota Financial Services leasetarief per maand voor een Toyota AYGO x-fun 5-deurs met standaard witte lak, Toyota Private Lease, 48 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Utrecht, incl. max. bonus/malus (12 schadevrije jaren) en BTW, en excl. brandstof • Dit actieaanbod heeft een looptijd van 48 maanden • Opties, accessoires en Private FlexLease zijn uitgesloten voor deze actie • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties

Tarieven kunnen afwijken bij gekozen kilometrage • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,11 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • Geldig op 24 november 2017• Voor de actie komt een gelimiteerd aantal Toyota AYGO x-fun 5-deurs auto’s in aanmerking • Onder voorbehoud van kredietacceptatie • Toetsing en registratie BKR • Algemene en actievoorwaarden zijn van toepassing • Wijzigingen en fouten voorbehouden.

private lease keurmerk
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.