Home Acties Toyota C-HR Black edition

De Toyota C-HR Black edition

chr-black-edition
 

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzicht


Elektrisch rijden zonder stekker
De Toyota C-HR Black Edition is een sportieve SUV coupé. Het is een hybride wagen die automatisch oplaadt. U hoeft dus nooit meer zelf uw auto op te laden. Het model heeft een fraai gespierd uiterlijk en is een stuk milieuvriendelijker. Dit model is al te leasen vanaf € 369,- en € 183,- netto bijtelling per maand. Wilt u dit model eens uitproberen? Kom dan snel naar één van onze van Dorst vestigingen.

- Vraag direct online uw proefrit aan

chr-toyota

Een 5-deurs SUV Coupé

De C-HR SUV coupé is uitgerust met 5 deuren en heeft een complete standaarduitrusting. Zo is het model uitgerust met JBL premium audio, navigatie, automatisch inparkeren en blind spot monitoring. Het interieur van dit model is voorzien van zwart/grijs lederen bekleding, 9 speakers en subwoofer en parkeersensoren voor en achter. Het exterieur is voorzien van zwarte 18” lichtmetalen velgen. Kom dit model nu testen bij één van onze van Dorst vestigingen.  


chr-zakelijk

Business en Pleasure

U kunt de Toyota C-HR black edition nu al leasen vanaf € 369,- en € 183,- netto bijtelling per maand. De C-HR black edition heeft speciaal voor leaserijders een zakelijke uitrusting met een standaard automaat en navigatie. Maar ook blind spot monitoring, adaptive cruise control, lederen bekleding en actieve veiligheidssystemen van Toyota Safety Sense. U kunt de C-HR black edition al aanschaffen vanaf € 34.495,-. Dit levert een voordeel op van €1.690,-. Dus kom snel naar van Dorst om te profiteren van dit voordeel!  

- Vraag direct online uw proefrit aan

Disclaimer: actieperiode van 23-08-2017 t/m 31-12-2017 (uiterste registratiedatum 31-12-2017). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag uw dealer naar de voorwaarden. De getoonde leaseprijs en het netto bijtellingsbedrag zijn gebaseerd op de Toyota C-HR 1.2 Turbo Comfort t.w.v. € 25.295,-. 
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.