Home Acties Toyota Free Hybrid

Toyota Free Hybrid

Toyota Free Hybrid actie
 

Een hybride voor de prijs van een benzineauto!

Hybride rijden biedt vele voordelen. Naast het stille rijden zorgt de hybride-motor voor een lager verbruik én uitstoot. Een Toyota Hybride is nu nóg aantrekkelijk, want tijdelijk rijdt een een nieuwe Toyota Hybrid voor de prijs van een benzine-variant. Wanneer u een nieuwe Toyota met benzinemotor aanschaft kunt u zonder bijbetaling kiezen voor de extra zuinige hybrideversie van het model. Profiteer nu van voordeel oplopend tot € 2.700,- bij Van Dorst!

Yaris Hybrid

Voordeel tot € 2.700,-
De nieuwe Toyota Yaris is een uitzonderlijk intelligente en zuinige auto. Als hybride heeft de Yaris namelijk een soepele bezine- én krachtige elektromotor. Die laatste laadt zichzelf tijdens het rijden automatisch op. Zo heeft u geen stekker, maar wel standaard een automaat. Daarnaast is de Yaris zuinig, soepel én stil!


Bereken uw inruilwaarde
Toyota Yaris Free Hybrid

Auris Hatchback Hybrid

Voordeel tot: € 2.100,-
De dynamische Toyota Auris Hybrid is een auto die u iedere dag uitdaagt op er op uit te gaan. Het exterieur is gewaagd vormgegeven en het ruime interieur geeft u een kwalitatief gevoel. Bovendien is iedere Auris hybride extra rijk uitgerust met onder meer een standaard automaat, climate control, startknop en LED dagrijverlichting.

 
Bereken uw inruilwaarde
Toyota Auris Hatchbak Hybrid

Auris Touring Sports Hybrid

Voordeel tot: € 2.100,-
De ruime Auris Touring Sports is veelzijdig en uiterst zuinig. De benzine- en de  elektromotor werken naadloos samen en zorgen voor een onvergetelijke rijervaring, uiteraard zonder stekker! De Auris Hybrid is met standaard automaat.


Bereken uw inruilwaarde
Auris Touring Sports Hybrid

Prius Hybrid

Voordeel tot: € 2.000,-
's Wereld meest bekende hybride: de Toyota Prius. De auto waar het allemaal mee begonnen is, in de allernieuwste uitvoering. Nog mooier, dynamischer, beter, stiller én zuiniger dan ooit! En net als 20 jaar geleden is de Prius nog steeds een senstatie. Ontworpen met een intelligent design en innoverende technologie. Geniet nu van het Free Hybrid voordeel!


Bereken uw inruilwaarde
Toyota Prius Free Hybrid actie

C-HR Hybride

Voordeel tot: € 2.700,-
De Toyota Coupé High-Rider is uniek in zijn segment dankzij de scherpe lijnen, uitdagend weggedrag en het uiterst fraaie interieur. Krachtig én compromisloos. Hybride rijden zonder te stekkeren wordt nu nóg aantrekkelijker, want u krijg nu tot en met 30 juni een gratis upgrade naar Toyota Hybrid.


Bereken uw inruilwaarde
Toyota C-HR Hybrid

RAV4 Hybrid

Voordeel tot: € 2.345,-
De Toyota RAV4 beschikt over een hoge zit waarmee u een uitstekend overzicht heeft over de weg. Daarnaast geniet u van een enorm arsenaal aan baanbrekende technologieën. Zonder stekker en met standaard automaat. Dankzij de nieuwe hybride aandrijflijn, de veiligheid van Toyota Safety Sense en de ingenieuze Panoramic View Monitor is elke rit een avontuur!


Bereken uw inruilwaarde
Toyota RAV4 Hybrid

Prius+ Hybrid

Voordeel tot: € 2.000,-
De Toyota Prius+, zuinig in verbruik en minder schadelijk voor het milieu, én dat met 7 inzittenden. De Prius+ is er speciaal voor de grote gezinnen. Met maximaal 1.750 liter kofferbakruimte is er voldoende plaats voor de bagage van 7 personen. Nu profiteert u tijdens de Free Hybrid actie ook nog eens van voordeel in aanschaf!  Kom naar Van Dorst en ervaar zelf de ruimte en het rijplezier van de Toyota Prius+.


Bereken uw inruilwaarde
Toyota Prius+ Free Hybrid actie

Prius Plug-in Hybrid

Voordeel tot: € 2.000,-
De Prius Plug-in Hybrid biedt u de voordelen van een zuinige hybride, gecombineerd met een volledig elektrische (EV) actieradius. Met deze hybride kunt u zelfs op de snelweg volledig elektrisch rijden! De Prius Plug-in hybride is de meest dynamische Prius tot nu toe, en dat met krachtige prestaties die uw rijervaring onvergetelijk maken! Nu tijdelijk met € 2.000,- hybride voordeel!


Bereken uw inruilwaarde
Toyota Prius Plug-in Hybride Free Hybrid actie

We Are Hybrid

Toyota loopt al decennia voorop wat betreft hybride rijden. Uit onderzoek van de ANWB en Natuur & Milieu blijkt ook dat de hybrides van Toyota de zuinigste benzineauto op de weg is. Naast het voordeel in gebruik, geniet u nu ook van voordeel bij de aanschaf van een nieuwe Toyota hybride. Het prijsverschil tussen een hybride Toyota en de sterkste benzineversie met een handgeschakelde versnellingsbak van hetzelfde model geldt als korting. Dit voordeel kan oplopend tot maar liefst € 2.700,-!
  • Standaard automatische versnellingsbak bij een hybride
  • Zuinig rijden zonder stekkers
  • Zuinigste benzineauto op de weg
  • Voordeel € 2.700,-
- Offerte aanvragen - Proefrit maken
Toyota Hybride
Interesse? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.