Home Acties Toyota Free Hybrid

Toyota Free Hybrid

Toyota Free Hybrid actie
 

Helaas...
Deze actie is verlopen. Er zijn nog voldoende actuele acties voor u.



Bekijk de actuele acties



Een hybride voor de prijs van een benzineauto!

Hybride rijden biedt vele voordelen. Naast het stille rijden zorgt de hybride-motor voor een lager verbruik én uitstoot. Een Toyota Hybride is nu nóg aantrekkelijker, want tijdelijk rijdt u in een nieuwe Auris Hybrid voor de prijs van een benzine-variant. Wanneer u een nieuwe Auris met benzinemotor aanschaft kunt u zonder bijbetaling kiezen voor de extra zuinige hybrideversie van het model. Profiteer nu van voordeel oplopend tot € 2.100,- bij Van Dorst!

Auris Hatchback Hybrid

Voordeel tot: € 2.100,-
De dynamische Toyota Auris Hybrid is een auto die u iedere dag uitdaagt op er op uit te gaan. Het exterieur is gewaagd vormgegeven en het ruime interieur geeft u een kwalitatief gevoel. Bovendien is iedere Auris hybride extra rijk uitgerust met onder meer een standaard automaat, climate control, startknop en LED dagrijverlichting.

 
Bereken uw inruilwaarde
Toyota Auris Hatchbak Hybrid

Auris Touring Sports Hybrid

Voordeel tot: € 2.100,-
De ruime Auris Touring Sports is veelzijdig en uiterst zuinig. De benzine- en de  elektromotor werken naadloos samen en zorgen voor een onvergetelijke rijervaring, uiteraard zonder stekker! De Auris Hybrid is met standaard automaat.


Bereken uw inruilwaarde
Auris Touring Sports Hybrid

We Are Hybrid

Toyota loopt al decennia voorop wat betreft hybride rijden. Uit onderzoek van de ANWB en Natuur & Milieu blijkt ook dat de hybrides van Toyota de zuinigste benzineauto op de weg is. Naast het voordeel in gebruik, geniet u nu ook van voordeel bij de aanschaf van een nieuwe Toyota hybride. Het prijsverschil tussen een hybride Toyota en de sterkste benzineversie met een handgeschakelde versnellingsbak van hetzelfde model geldt als korting. Dit voordeel kan oplopend tot maar liefst € 2.100,-!
  • Standaard automatische versnellingsbak bij een hybride
  • Zuinig rijden zonder stekkers
  • Zuinigste benzineauto op de weg
  • Voordeel € 2.100,-
- Offerte aanvragen - Proefrit maken
Toyota Hybride
Interesse? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.