Home Acties Toyota RAV4 Black Edition

Toyota RAV4 Black Edition

Toyota RAV4 Black Edition
 

De RAV4 black edition

De Toyota RAV4 Hybrid is de special edition van de RAV4 Hybrid 2WD. Dit model is leverbaar vanaf € 41.450,-. Het model is standaard uitgerust zwarte 18" lichtmetalen velgen, privacy glass, zwarte hemelbekleding, zwarte buitenspiegels en zwarte bodembeschermplaten voor en achter. Dit te gekke model is leverbaar als Full Body Colour op de kleuren zircon silver metallic en lava red pearl. Wil je dit model eens testen? Kom dan naar één van onze van Dorst vestigingen voor een proefrit.   rav4 black edition

Exterieur RAV4

Het exterieur van de stoere RAV4 Hybrid black edition is voorzien van parkeersensoren voor en achter, elektrisch bedienbare achterklep met geheugenfunctie en een Bodembeschermplaat op de voor- en achterbumper. Wilt u dit mooie exterieur eens in het echt bekijken? Kom dan naar één van onze van Dorst vestigingen.  

- Maak een proefrit
exterieur rav4

Interieur RAV4

Het interieur van de RAV4 is voorzien van sportieve zwarte hemelbekleding. Ook heeft het model Toyota Safety Sense mét Adaptieve Cruise Control. 7" Toyota touch® 2 met 6 speakers en smart entry inclusief startknop. Kom een proefrit maken bij één van onze van Dorst vestigingen.  


interieur rav4
Disclaimer: Actieperiode van 01-02-2018 t/m 31-05-2018 (uiterste registratiedatum 31-07-2018). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.