Home Acties Toyota SkyView Editions
 

Toyota SkyView Editions

Toyota Skyview Editions

Helaas...
Deze actie is verlopen. We hebben nog voldoende lopende acties voor u!

Bekijk het actuele actie-overzichtVoordeel oplopend tot maar liefst € 2.220,-!

Het voordeel gaat 'sky high' bij Van Dorst met de komst van de Toyota SkyView Editions. Deze uitvoering onderscheidt zich door het heerlijk ruimtelijke SkyView-panoramadak. Dit panoramadak maakt het interieur van uw Toyota licht en geeft u een vrij gevoel! De SkyView Edition is leverbaar op de Avensis Touring Sports en de Verso. Het voordeel kan oplopen tot maar liefst € 1.345,-! Wilt u zelf het extra gevoel van vrijheid ervaren? Kom dan snel naar uw Van Dorst-vestiging!

Avensis SkyView Edition

Voordeel: € 1.295,-
Het gamma van de Avensis Touring Sports is vanaf 1 mei uitgebreid met de komst van de Avensis SkyView Edition. Gebaseerd op de Dynamic-uitvoering, met nóg meer extra’s. De Dynamic is standaard al rijk uitgerust met zijn 17” lichtmetalen velgen, bochtenverlichting in de mistlampen, privacyglass en Full Smart Entry met startknop. Profiteer nu van een voordeel van maar liefst € 1.295,-! De SkyView Edition heeft een meeruitrusting bovenop de Dynamic met daarin:

  • SkyView panoramisch dak t.w.v. € 990,- (incl. BTW)
  • Toyota Touch ® 2 with Go navigatiesysteem t.w.v. € 750,- (incl. BTW)

- Offerte aanvragen - Proefrit maken

Toyota Avensis Touring Sports Skyview Edition

Verso SkyView Edition

Voordeel: € 2.220,-
Ook gebaseerd op de Dynamic uitvoering, biedt de Verso SkyView u nóg meer extra’s. Voor een meerprijs van maar € 150,- krijgt u het SkyView panoramisch dak, een in hoogte verstelbare passagiersstoel en stoelverwarming vóór! Naast de opties die standaard al op de Dynamic uitvoering aanwezig zijn zoals het Full Map navigatiesysteem Toyota Touch® 2 with Go, een regensensor en Smart Entry met startknop, maakt het de Verso nóg completer.

Kiest u voor een Skyview Edition uit voorraad? Dan profiteert u naast het modelvoordeel van € 2.220 ook nog eens van € 1.250,- voorraad voordeel! De extra’s op een rijtje:

  • SkyView panoramisch dak t.w.v. € 795,- (incl. BTW)
  • In hoogte verstelbare passagiersstoel t.w.v. € 200,- (incl. BTW)
  • Stoelverwarming vóór t.w.v. € 350,- (incl. BTW)

- Offerte aanvragen - Proefrit maken

Toyota Verso Skyview Edition

 

 

Disclaimer

*De Avensis Touring Sports SkyView Edition wordt in gelimiteerde oplage geproduceerd. Vraag uw Toyota dealer naar de voorwaarden. Actieperiode van 01-05-2017 t/m 31-10-2017 (uiterste registratiedatum 31-12-2017). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Aanbod is niet geldig in combinatie met ander lopende acties.

*Actieperiode van 1-05-2017 t/m 31-10-2017 (uiterste registratiedatum 31-12-2017). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. * De Toyota Prius+ SkyView Edition is leverbaar in gelimiteerde oplage. Vraag uw Toyota dealer naar de voorwaarden. Aanbod is niet geldig in combinatie met ander lopende acties.

*De Verso SkyView Edition wordt in een gelimiteerde oplage geproduceerd. Vraag uw Toyota dealer naar de voorwaarden. Actieperiode van 01-05-2017 t/m 31-10-2017(uiterste registratiedatum 31-12-2017). Prijs inclusief BPM, BTW en kosten rijklaar maken. Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden. Aanbod is niet geldig in combinatie met ander lopende acties.
Interesse? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.