Home Acties Verrassende proefrit Suzuki

Een verrassende proefrit met Suzuki

Verrassende proefrit met Suzuki
 

Helaas...
Deze actie is helaas afgelopen. Wees niet getreurd, wij hebben nog voldoende acties lopen!


-Klik hier voor een overzicht van al onze acties


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suzuki verrast bij het maken van een proefrit

Maak bij Van Dorst een proefrit in een nieuwe Suzuki, dan ligt er een verrassing voor u te wachten in de nieuwe Suzuki. Ongeacht in welk Suzuki model u wilt rijden, er ligt een verrassing voor u klaar. Kom daarom langs bij één van onze Suzuki-dealers of maak online een proefrit afspraak.

Verrassende uitjes

Suzuki modellen
 • Beekse Bergen
  Suzuki steunt al 15 jaar de neushoorn. Daarom kun je op safari om de neushoorn in het echt te zien. Mogelijk ontvang je daarom vier vrijkaartjes voor Beekse Bergen.
   
 • Rij met je Suzuki naar Let’s Dance
  Samen met Humberto Tan kun je er een onvergetelijke avond van gaan maken in de grootste discotheek van Nederland! 
   
 • Naar de opnames van een bekend tv-programma!
  Woon een tv-programma bij, zoals RTL Late Night of Carlo’s TV Café. Super om bij te wonen en de sfeer te zien tijdens de opnames!
   
 • Proef verrassende lekkernijen
  Ben jij gek op lekker eten? Mogelijk maak je een culinair ritje in een Suzuki en haal een overheerlijke taart op bij HEMA of bonbons bij Australian.
   
 • Snel naar Aviodrome
  Maak flink wat vaart en eindig bij Aviodrome, het grootste Nederlandse museum voor lucht- en ruimtevaart. Je ontvangt vier vrijkaartjes bij een proefrit!
   
 • Naar het terras van La Place
  Trek in een heerlijke sanwich met een drankje? Mogelijk rijd je dan naar La Place en geniet je van de proefrit met een volle maag.
   
 • Beleef de magie van dolfijnen
  Rij naar het Dolfinarium in Harderwijk en geniet van spetterende shows. Je ontvangt vier vrijkaartjes met een totale waarde van € 110,-.

Proefrijden bij VanDorst

Kom langs bij onze Suzuki-vestigingen, dan kunt u vrijwel altijd direct een proefrit maken in een nieuwe Suzuki. Liever een afspraak maken? Dat kan uiteraard ook. 

- Maak een proefrit
Suzuki sleutel
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.