Home Acties Uw auto weer als nieuw met deze voorjaarsaanbiedingen!

Voorjaarsaanbiedingen

 

Uw auto weer als nieuw met deze voorjaarsaanbiedingen!

Met de winter achter ons zijn we van een hoop ongemakken af. Van Dorst helpt u nog een stapje verder en maakt uw auto lentefris met de voorjaarsaanbiedingen! Zo kunt u veilig en met een blinkende auto op pad! Alle onderstaande acties zijn alleen geldig in de maand april.

25% korting op Yokohamabanden

Bij Van Dorst adviseren we Yokohama banden, gebaseerd op de jarenlange ervaring met het merk en de intensieve samenwerking met onze merken Toyota, Lexus, Mazda, Suzuki en Mitsubishi. In onze vestigingen worden de Yokohama banden toegepast als belangrijkste eerste montage banden. 

Voordelen van Yokohama:
 • Heeft goede remprestaties op zowel nat als droog wegdek. Zo hebben banden van dit merk een aanzienlijk kortere remweg.
 • Is naar voren gekomen als één van het meest brandstof besparende bandenmerk. 
 • Eén van de stillere banden die er verkrijgbaar zijn.
Kies uw nieuwe bandenBrandschoon het voorjaar in

voorjaar poetsen

Compleet reconditioneren van € 219,95 voor € 199,-
IJs, sneeuw, pekel en dooiresten zijn enorm slecht voor uw auto. Daar helpen wij u graag vanaf! Zo gaat u lekker fris de lente in.

Wat houdt reconditioneren bij Van Dorst in?
Uw auto wordt volledig gereinigd van binnen en buiten. Zo wordt het exterieur schoongemaakt en gepoetst. Daarnaast krijgt het interieur een grondige reiniging en een complete geurbehandeling. Zo is uw auto weer in topconditie!

Ozon behandeling voor € 49,95
Nare geurtjes maken geen kans meer met de ozonbehandeling. Ozon (O3) is een natuurlijk deel van het element zuurstof. Het zit al in de lucht en is desinfecterend. Deze behandeling zorgt voor het verwijderen van vieze geuren in het interieur.


Hiermee rekent u af met rook en muffe geuren door middel van de ozonbehandeling. Zo krijgt u uw auto na deze behandeling weer fris terug!

- Maak direct een werkplaatsafspraak


Lifehammer Evolution

Nu niet € 19,95 maar € 15,95!

De LifeHammer 'Evolution' is een noodhamer met een ultra-harde keramische kop. Door met de noodhamer tegen het raam te slaan, verbrijzelt het raam. De hamer heeft een ingebouwd mes voor het doorsnijden van gordels en wordt geleverd met een QUICK CLICK-systeem dat ervoor zorgt dat hij in elke gewenste positie gemonteerd kan worden.

Voordelen van de LifeHammer:

 • Ultra-harde keramische hamerkop: Met deze kop wordt een raam automatisch kapot getikt wanneer u hem tegen het glas aandrukt. Hierdoor is minder kracht nodig waardoor het geschikt is voor zowel volwassenen als kinderen.
 • Geïntegreerde gordelsnijder en handgreep met antisliplaag.
 • Goed te gebruiken onder water: Doordat er weinig slagkracht nodig is om een ruit in te slaan, is deze LifeHammer ideaal om onder water te gebruiken. 
 • Gemakkelijk te monteren: Deze lifehammer monteren is erg gemakkelijk door het zogeheten 'Quick Click System'. Zo kun je de hamer, en zelfs een tweede exemplaar, makkelijk aan de binnenkant van de deur bevestigen. Uiteraard kunnen wij dat voor u regelen. 

De LifeHammer Evolution is als beste getest door het tv-programma Radar. Klik hier voor meer informatie.

Wilt u graag een LifeHammer?

Kom dan langs bij één van onze vestigingen.
- Alle vestigingen voor u op een rij


Maak kennis met de Lifehammer Evolution
20% korting op aircoreiniging

Alleen in de maand april van € 39,95 voor € 31,95!

Het aircosysteem van uw auto zorgt normaliter voor koele en gezonde lucht. Maar doordat het airco- en ventilatiesysteem een vochtige plek is kunnen schimmels en bacteriën zich hierin gaan nestelen. Wanneer dit gebeurt kan dit ervoor zorgen dat de lucht in uw auto tot wel zes keer zo onzuiver is als de buitenlucht.

Met de aircoreiniging van Van Dorst kunt u dit voorkomen! Wij sluiten een ozonmachine aan op het aircosysteem die zorgt dat alle bacteriën en schimmels verdwijnen. Na de reiniging voeren wij ook nog een geurbehandeling uit waardoor uw auto weer heerlijk ruikt! Daarnaast controleren wij natuurlijk de werking van het aircosysteem. De voordelen van de aircoreinigingsservice zijn:
 • Voorkomt ademhalingsproblemen en allergische reacties
 • Verwijdert onaangename geuren
 • Draagt bij aan uw gezondheid
 • Zorgt voor schone lucht in uw auto interieur

Plan uw airco reiniging in
airco service korting van dorst
Alle bovenstaande acties zijn geldig tot en met 30 april 2018. Vraag naar de voorwaarden. 
actie
Gratis pechhulp
Gratis pechhulp
Als eigenaar of berijder van een auto van Van Dorst heeft u recht op (gratis) pechhulp. Met uw persoonlijke pechhulppas bent u voorzien van mobiliteitsgarantie in binnen- en buitenland. Heeft u een probleem, dan staan we dag en nacht voor u klaar.
actie
Maak een werkplaatsafspraak
Online een werkplaatsafpraak maken
Gemakkelijk en snel direct online uw werkplaatsafspraak maken via onze online planmodule.
actie
Onze directe contactgegevens op een rij
Onze directe contactgegevens op een rij
Op zoek naar het adres van of route naar één van onze vestigingen. Of wilt u direct contact met ons en bent u op zoek naar telefoonnummers en mailadressen. We hebben alles overzichtelijk voor u op een rij gezet.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.