Home Autoschade
 

Schadeherstel bij Van Dorst

Wij helpen u van uw schade af

Het aloude spreekwoord 'Een ongeluk zit in een klein hoekje' is helaas waar. Uw auto kan zomaar schade oplopen, of het hierbij nu gaat om ruitschade, kleine krasjes of deukjes of grote schade waarbij veel plaatwerk moet worden uitgedeukt, hersteld en gespoten, het is altijd vervelend als het u overkomt.

Omdat schade aan uw auto al vervelend genoeg willen wij het daarom zo makkelijk mogelijk voor u maken op het moment dat u hiermee geconfronteerd wordt. Bij Van Dorst hebben we alle benodigde professionele kennis in huis om uw auto of bedrijfsauto snel en vakkundig te herstellen. Daarmee zorgen we dat u weer snel over uw auto kunt beschikken.


Schade formulier

Hoe zit dat met de verzekering?

In geval van schade hebt u vaak als eerste contact met uw verzekeraar. Zij zullen u in veel gevallen naar een schadeherstelberijf sturen waar zij zaken mee doen. De keuze voor een herstelbedrijf is echter helemaal aan u en wanneer u de zekerheid wilt hebben dat alles goed en vakkundig voor u wordt opgelost, waarom dan niet gewoon via uw vaste Van Dorst dealer? Dat is uiteraard gewoon mogelijk, ookal verwijst uw verzekeringsmaatschjappij u door naar een andere bedrijf, u kunt gewoon melden dat u liever uw auto bij ons brengt. Ook wij zijn (middels onze eigen Schadenet vestigingen) aangesloten bij alle grote verzekeraars in Nederland.

Vervangend vervoer

We zorgen graag dat u weer snel onderweg bent met uw eigen auto, maar tot die tijden laten we u natuurlijk niet in de kou staan. Omdat wij het vervangend vervoer in eigen beheer hebben zijn wij flexibel en bent u altijd gegarandeerd van een passende vervangende auto. Uiteraard letten we hierbij ook op het milieu. Onze vervangende auto's zijn dan ook veelal voorzien van een A of B energielabel.

Gewoon via uw vaste Van Dorst dealer

De schade aan uw auto an sich is al vervelend genoeg. Wij willen het daarom niet nog moeilijker/vervelender voor u maken. U kunt daarom uw auto gewoon bij uw vaste Van Dorst vestiging langsbrengen. Daar wordt de volledige schadeafhandeling verder verzorgd. Zo ontzorgen wij u graag.
actie
Onverhoopt een kleine schade opgelopen?
Onverhoopt een kleine schade opgelopen?
Een kleine schade opgelopen? Met onze spotrepair-service kunnen we uw schade snel en tegen lage kosten voor u repareren.
actie
Uw deukje is zo weg
Uw deukje is zo weg
Met uitdeuken zonder spuiten kunnen we snel, goedkoop en vakkundig een klein deukje verwijderen. In veel gevallen zelfs terwijl u er op wacht onder het genot van een bakje koffie.
actie
Laat het sterretje snel verwijderen
Laat het sterretje snel verwijderen
Een sterretje in uw ruit kan al snel een scheur worden. Laat het zo ver niet komen en laat uw ruit repareren door ons, voordat het te laat is. Een ruit vervangen kost vele malen meer.
actie
Onze Schadenet vestigingen
Onze Schadenet vestigingen
Met onze Schadenet vestigingen in Oosterhout en Rijen kunnen wij u op het gebied van autoschade alles bieden. Algeheel herstel, spotrepair or ruitschade? Wij helpen u graag weer schadevrij op weg.
actie
Maak een werkplaatsafspraak
Online een werkplaatsafpraak maken
Gemakkelijk en snel direct online uw werkplaatsafspraak maken via onze online planmodule. Geen probleem bij Van Dorst.
U heeft een andere auto gekocht of overweegt om over te stappen van verzekeraar?
Gemakkelijk en snel uw premie online berekenen bij Van Dorst

Leasen

Zakelijk rijden bij Van Dorst. Alles over bijtelling, wagenparkbeheer, mobiliteitsbudget en verschillende leasevormen

Verzekeren

U wilt natuurlijk zorgeloos onderweg zijn. Verzeker uw auto goed via Van Dorst. U berekent gemakkelijk en snel online de premie van uw autoverzekering

Financieren

Een auto voor een vast bedrag per maand? Zakelijk of particulier leasen?
Financieren is altijd persoonlijk. Wij adviseren u graag!

Autoschade

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig helpen wij u snel uit de brand. Ruitschade, spotrepair of volledig schadeherstel, we staan voor u klaar!
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.