Home Autoschade Ruitschade
 

Onverhoopt ruitschade opgelopen? Wij lossen het voor u op.

De voorruit van uw auto is een kwetsbaar onderdeel en kan door een klein steentje eenvoudig beschadigen. Wanneer de beschadiging niet tijdig wordt hersteld, bestaat de kans dat de ruit scheurt, bijvoorbeeld onder invloed van temperatuurschommelingen.

U staat er wellicht niet bij stil, maar de ruiten zijn een belangrijk onderdeel van uw auto. Ze zijn vaak voorzien van geïntegreerde antennes, verwarmingsdraden of regensensoren. Bovendien hebben veel originele voorruiten een geluiddempende werking. Maar dat niet alleen, ze dragen ook bij aan de sterkte van de beschermende kooiconstructie. Een beschadiging kan dus de veiligheid van uw auto verminderen.

Reparatie, vaak zelfs gratis!

Een sterretje of beschadiging in de ruit is in de meeste gevallen bijna onzichtbaar te herstellen. Onze medewerkers beschikken over professionele apparatuur om de reparatie snel en vakkundig uit te voeren. De fabrieksgarantie blijft vanzelfsprekend gewoon geldig. Bij eventueel noodzakelijke vervanging wordt gebruik gemaakt van originele onderdelen. Doordat gebruik wordt gemaakt van vaste tarieven, weet u vooraf precies wat de reparatie gaat kosten.

Als u verzekerd bent tegen ruitschade dan is de ruitreparatie of -vervanging in veel gevallen zelfs gratis. Veel verzekeringsmaatschappijen hechten belang aan schadeherstel door getrainde professionals met de vereiste systeemkennis en sturen u bewust naar de dealer, met de toepassing van originele onderdelen als grote voordeel. Wij verzorgen dan ook de volledige afhandeling met de verzekeringsmaatschappij. Wanneer uw verzekeraar eigen risico in rekening brengt, komen wij u daar graag in tegemoet.

Snel en vakkundig laten verhelpen

Heeft u onverhoopt een schade in uw ruit opgelopen en wilt u deze door ons laten repareren. Neem dan contact op met uw Van Dorst vestiging of één van onze Schadenet bedrijven. Voor Oosterhout belt u direct met 0162 - 42 0000 en voor Rijen (Schadenet Midden Brabant) belt u met 0161 - 22 87 33. Zij zorgen dat uw ruit dan vakkundig wordt gerepareerd en u weer snel op weg bent.

De voordelen op een rij

  • Vakkundige, professionele reparatie of vervanging
  • Reparatie van uw voorruit wordt veelal volledig door uw verzekeraar vergoed
  • Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen
  • Voorkomen van dure ruitvervanging
Maak gemakkelijk en snel online uw afspraak voor onderhoud, reparatie of vervanging.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.