Home Beleef Van Dorst

Beleef Van Dorst Automotive, de koffie staat voor u klaar!

Van Dorst koffie
 

Tevreden, anders niets!

"Wij willen graag zoveel mogelijk klanten volledig tevreden stellen. Veel meer dan vroeger heeft het autobedrijf een adviserende rol bij de aanschaf van een nieuwe- of gebruikte auto. Daarnaast krijgen onze klanten een goed en degelijk advies bij onderhoud en/of reparatie aan hun auto. Dat onze klanten deze benadering waarderen zien wij terug in het grote aantal vaste klanten dat wij in onze vestigingen mogen begroeten. Tevreden klanten is niet het doel, het is het gevolg..."

Jac van Dorst, directeur

Van Dorst Automotive

Van Dorst Automotive is officieel dealer voor de merken Toyota, Suzuki, Lexus, Mazda en Mitsubishi . Met vestigingen in Breda, Bergen op Zoom, Oisterwijk, Oosterhout, Rijen, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk is Van Dorst actief in Midden- en West-Brabant, maar ook ver daar buiten mogen en kunnen wij rekenen op een loyale klantenkring. 

Naast de verkoop van auto's is Van Dorst ook de plek voor het onderhoud en reparatie van de verschillende Toyota, Lexus, Suzuki, Mazda en Mitsubishi modellen. Om One-Stop-Shopping te kunnen bieden kunt u bij ons tevens terecht voor schadeherstel (Schadenet Midden-Brabant in Rijen en Schadenet Oosterhout) financieren en verzekeren (Van Dorst Finance) en het leasen van uw automobiel (Vandaar).

Onze diensten en producten

Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij kunnen u een breed scala aan producten en diensten aanbieden waaronder:
  • In- en verkoop van nieuwe en gebruikte personenwagens
  • Reparatie en onderhoud
  • 24-uurs service
  • Vervangend vervoer
  • Tankstations
  • Autoschade herstelbedrijf
  • Verzekeren & financieren
  • Levering van originele merkonderdelen en banden
  • Fleetsales en lease afdeling

Historie

Wilt u meer weten over de geschiedenis van ons bedrijf, dan kunt u terecht op de historiepagina. Hier vindt u alle belangrijke feiten uit het verleden van onze onderneming in chronologische volgorde.

Missie, visie & merkwaarden

Om u als klant van Van Dorst de perfecte dienstverlening met de beste koop & ownership -ervaring te bieden werken wij met de volgende missie; 'Loyaliteit & klanttevredenheid van alle Van Dorst klanten verder vergroten op basis van betrouwbaar imago & kwaliteit.'

Om u deze ervaring te bieden werken wij intern volgens een vast principe wat gestoeld is op onze 5 basis merkwaarden. Met inachtneming van deze merkwaarden gaan wij er van uit u nu en in de toekomst als relatie aan ons bedrijf te kunnen blijven verbinden.

Merkwaarden Van Dorst Automotive
Integer
Van Dorst is 'zeggen wat je doet en doen wat je zegt'. Van Dorst is hét vertrouwde adres in de regio.

Gemak
One-stop-shopping. Alle gewenste mobiliteitsservices onder één dak.

Oprechte aandacht
Voor Van Dorst zijn klanten met een klein en een groot budget even belangrijk. Daarom vindt Van Dorst dat iedereen oprechte aandacht verdient. Klanttevredenheid is niet voor niks het belangrijkste doel van Van Dorst.

Flexibel
Niet alleen het aanbod van Van Dorst is flexibel, maar ook de houding naar u als klant toe; "Het is geen probleem om een half uurtje langer open te blijven als u het niet redt om binnen openingstijd te komen.

Bevlogen
Passie en gedrevenheid om u optimaal te faciliteren. Het typeert de mentaliteit van onze directeur Jac van Dorst. Deze mentaliteit is tevens de drijfveer voor heel Van Dorst Automotive. Wij staan dan ook altijd voor u klaar.
actie
Occasions bij Van Dorst
Occasions bij Van Dorst
Via onze online occasionzoeker kunt u direct ons gehele aanbod gebruikte auto's bekijken. Vind de occasion die u zoekt!
actie
Uw persoonlijke klantensite
Uw persoonlijke klantensite
Met Mijn.VanDorst.nl kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak maken. Maar u heeft hiermee ook zelf de regie over de gegevens die van u bij ons bekend zijn. Bent u verhuisd of zijn u persoonsgegevens gewijzigd? U kunt het zelf gemakkelijk aanpassen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
actie
Maak een werkplaatsafspraak
Online een werkplaatsafpraak maken
Gemakkelijk en snel direct online uw werkplaatsafspraak maken via onze online planmodule.
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.
Vind de occasion die bij u past via onze nieuwe online zoeker.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.