Home Beleef Van Dorst Daarom Van Dorst

U wilt kwaliteit, professionaliteit en zekerheid, daarom Van Dorst

Daarom Van Dorst
 

Als u reeds langer bekend bent met Van Dorst Automotive, dan zult u hopelijk het nodige herkennen in onderstaande korte toelichting. Bent u een nieuwe of mogelijk a.s. klant bij Van Dorst, dan overtuigen wij u graag met onderstaand inzicht van ‘Uw keuze voor Van Dorst’. Of het hierbij gaat om de aanschaf van een volgende auto, onderhoud of reparatie, of additionele diensten als leasen, autoschadeherstel, verzekeren & financieren. Van Dorst is hét adres voor complete Automotive dienstverlening! Alles onder één dak.

Daarom kiest u voor Van Dorst

Japanse kwaliteit ontmoet Brabantse gastvrijheid
Als officieel merkdealer van de wereldmerken Toyota, Suzuki, Lexus, Mazda en Mitsubishi  is Van Dorst een verantwoord adres voor aanschaf van nieuwe of gebruikte auto's van deze Japanse merken. Ook voor onderhoud & reparatie, leasen, financieren of verzekeren van uw huidige of volgende auto kunt u bij ons terecht.

60 jaar ervaring
Al sinds 1954 is Van Dorst actief in de automobielsector en heeft daarmee al ruim een halve eeuw praktijkervaring opgedaan. Ervaring die u onder andere terugvindt in de gespecialiseerde professionals die bij Van Dorst in dienst zijn. 

Vestigingen in heel Midden- & West-Brabant
We zijn altijd bij u in de buurt en dat willen we ook zeker zo houden. Onze vestigingen vindt u in heel Midden- & West-Brabant. U vindt onze Toyota bedrijven in Bergen op Zoom, Breda, Oisterwijk, Oosterhout, Rijen, Roosendaal, Tilburg en Waalwijk. Voor Lexus kunt u terecht in Breda. Suzuki en Mazda vindt u allebei in Breda en Oosterhout. Mitsubishi voeren wij in Bergen op Zoom.

Service altijd dichtbij 
Omdat wij overal in uw regio te vinden zijn is service voor u altijd dichtbij. Los van onze eigen werkplaatsen bent u via ons als merkdealer ook altijd voorzien van pechhulp onderweg. Zo bent u altijd verzekerd van service, waar u ook bent.

Groot aanbod gebruikte auto's
Van Dorst is gespecialiseerd in het verkopen van gebruikte auto's. We hebben dan ook altijd een ruim aanbod van ruim 500 auto's op voorraad. Niet alleen van onze eigen merken (Toyota, Suzuki, Lexus, Mazda en Mitsubishi ), maar ook voor alle overige merken kunt u bij ons terecht. Via onze online occasionzoeker vindt u gemakkelijk thuis vanaf uw luie stoel uw volgende auto. Uiteraard zijn onze auto's voorzien van de nodige zekerheden als APK en garantie(s).

One-stop-shopping
Een term die u wellicht vaker heeft gelezen, maar door ons wordt waargemaakt. Kopen, financieren, leasen of verzekeren van uw huidige of een nieuwe/gebruikte auto, bij Van Dorst is het allemaal mogelijk. Ook voor onderhoud & reparatie, huren van een auto of autoschadeherstel bent u bij ons aan het juiste adres. In veel gevallen kunt u hiervoor gewoon terecht bij het vaste aanspreekpunt in uw eigen Van Dorst vestiging. 

Online hebt u zelf de regie
Met onze uitgebreide website kunt u online zelf de regie in handen nemen. Plan via de online werkplaatsplanner uw onderhoudsafspraak. Vraag voor een nieuwe of gebruikte auto een offerte, inruilvoorstel of proefrit aan. Of log in op uw eigen klantensite en bekijk uw eigen gegevens in onze database en pas deze waar nodig zelf aan via Mijn.VanDorst.nl. U bent 24/7 aan zet en waar nodig/mogelijk, reageren en acteren wij snel op uw verzoek of aanvraag.

Transparantie
'Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen'. Dat is waar wij voor staan. Geen verrassingen achteraf, maar duidelijkheid en transparantie op voorhand. Onze service- en verkoopadviseurs zullen u te allen tijde tijdig en kundig informeren over alles wat voor u belangrijk is. Daarnaast vindt u veel informatie op onze website. Neem bijvoorbeeld onderhoudsprijzen van uw auto, deze kunt u gewoon thuis al bekijken. Zo staat u nooit voor verrassingen. En is iets u niet duidelijk, dan vraagt u het gewoon uw vaste adviseur.

Altijd beter
In de Japanse cultuur is ‘Kaizen’ een bekend begrip. Morgen weer beter willen doen wat vandaag al goed (of soms minder goed) ging, dat is wat Van Dorst voor ogen heeft met het optimaliseren van haar dienstverlening.
Met meer dan 40.000 actieve klanten heeft Van Dorst zich ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor haar klanten. Ons streven is dan ook ‘de klant’ centraal of liever gezegd ‘de gast’ centraal! Uiteindelijk ontvangen en bedienen wij u graag als een welkome gast. Wilt u meer weten over onze missie, visie en werkwaarden, lees dan hier verder.


U bent van harte welkom!

"Wij willen graag zoveel mogelijk klanten volledig tevreden stellen. Veel meer dan vroeger heeft het autobedrijf een adviserende rol bij de aanschaf van een nieuwe- of gebruikte auto. Daarnaast krijgen onze klanten een goed en degelijk advies bij onderhoud en/of reparatie aan hun auto. Dat onze klanten deze benadering waarderen zien wij terug in het grote aantal vaste klanten dat wij in onze vestigingen mogen begroeten. Tevreden klanten is niet het doel, het is het gevolg..."

Jac van Dorst, Directeur/eigenaar

Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.