Home Beleef Van Dorst Social Media
 

Volg Van Dorst Automotive op Social Media

Van Dorst Automotive op Social Media
Volg je Van Dorst al op één van de verschillende social media kanalen? Nee, doe dit dan vlug en we houden je op de hoogte van alle ins & outs van onze merken, nieuws en leuke feitjes rondom onze bedrijven en autorijden in het algemeen en zo nu en dan ook leuke winacties. Volg Van Dorst Automotive daarom snel.

Kies hieronder het kanaal dat je wilt volgen, of kies ze natuurlijk allemaal!

Facebook

Op onze Facebook-page plaatsen wij regelmatig nieuws van onze merken, nieuws van onze bedrijven, maar natuurlijk ook sfeer-foto's van evenementen en mooie, leuke of grappige plaatjes en filmpjes. Hier bestaat ook de mogelijkheid om je eigen foto's met ons te delen. Stuur ze als privé-bericht of plaats ze op onze timeline.

- Ga naar onze FaceBook pagina

Twitter - @VDAutomotive

Wil je snel met ons in contact komen, dan kan je natuurlijk altijd met ons bellen, maar tot 22:00 uur 's avonds zijn wij ook gewoon bereikbaar via Twitter. Heb je een vraag, zit je met een probleem of wil je gewoon ergens meer informatie over ontvangen, vraag het ons. Ook houden we je via Twitter op de hoogte van nieuws rondom onze merken en ons bedrijf, maar natuurlijk ook van belangrijke zaken voor jou als automobilist.

- Volg nu onze Twitter-feed

YouTube

Je wilt natuurlijk niet alleen plaatjes zien, maar ook fraaie video's. Daar hebben wij twee eigen kanalen voor beschikbaar. Op ons algemene Van Dorst Automotive kanaal zie je video's van nieuwe modellen, van onze aftersales-diensten en van filmpjes die we in- en over ons bedrijf maken. Op ons Van Dorst Occasions kanaal plaatsen wij video's van de auto's die zich in onze occasion-voorraad bevinden. Deze kan je ook terugvinden bij iedere occasion in de occasionzoeker.

- Klik hier voor het Van Dorst Automotive YouTube kanaal

Instagram - @VanDorstAutomotive

Iedereen houdt van plaatjes kijken! Dat kan natuurlijk ook bij ons. Op ons eigen Instagram account laten we je regelmatig nieuwe modellen, fraaie foto's of ander fotomateriaal zien. Volg onze feed en tag ook foto's die je bij ons maakt of maakt van één van onze merken. Gebruik de tag #vandorst.

- Bekijk direct al onze foto's op Instagram en volg onze feed

LinkedIn

Wil je ons toevoegen aan je zakelijke netwerk? Of zitten we misschien al in je zakelijke netwerk, maar zijn we nog niet met je gelinkt? Volg dan onze LinkedIn bedrijfspagina. Kijk wie zich nog meer in dit netwerk bevinden en leg de juiste contacten. We zijn graag de verbindende factor.

- Verbreed je horizon sluit je aan bij ons LinkedIn netwerk

Wie reageert er op u?

Onze social media kanalen zijn uitermate geschikt om op laagdrempelige wijze met ons in contact te komen. Los van het feit dat u kunt reageren op het bericht dat wij plaatsen, kunt u natuurlijk ook actief ons benaderen. Stuur bijvoorbeeld via Twitter of Facebook een privé-bericht. Voordeel voor u is dat wij ook buiten de reguliere openingstijden van onze vestingen/showrooms, spoedig op uw bericht zullen reageren. 

Om u een gezicht te geven bij onze kanalen laten we graag even zien met wie u op onze social media contact heeft.
Mark Nauta
Mark Nauta
Manager Marketing
Willem Dahrs
Willem Dahrs
Online marketeer
Niels Voesenek
Niels Voesenek
Online marketeer

Mark is in een reactie naar u te herkennen aan de toevoeging ^MN, Willem aan de toevoeging ^WD en Niels aan de toevoeging ^NV. Zo weet u altijd met wie u contact heeft gehad. 

Vragen? Stel ze gerust via één van onze kanalen, of mail naar [email protected].

Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.