Home Online marketeer

Vacature online marketeer

Vacatures bij Van Dorst
 

Online marketeer Den Haag

De Louwman Dealer Group is een toonaangevende dealergroep met – op dit moment – 53 eigen dealer- en schadeherstelbedrijven welke verspreid zijn over heel Nederland. Met trots vertegenwoordigen wij de merken Toyota, Lexus, Suzuki, Mazda, Peugeot, Jeep, Alfa Romeo en Abarth. Ook op het gebied van occasionverkoop groeien wij sterk en kunnen wij met een aanbod van meer dan 1.500 auto’s aan vrijwel elke klantvraag voldoen. Louwman Dealer Group is onderdeel van één van de grootste en meest gerespecteerde automotive groepen van Nederland, de Louwman Group. Graag komen wij voor onze marketingafdeling in contact met een gemotiveerde, gedreven en enthousiaste

Online Marketeer

Functie

Als online marketeer ben je (mede) verantwoordelijk voor het beheren van verschillende websites en social media kanalen van alle merken/organisaties binnen Louwman Dealer Group. Het streven naar optimalisatie van conversie, oftewel digitaal verleiden, staat hierbij centraal.

Samen met je collega’s in het marketing team ontwikkel en coördineer je promotionele activiteiten, campagnes, acties etc. Je bent (mede) verantwoordelijk voor het ontwikkelen/creëren van content voor verschillende digitale platformen/websites en zorgt continu voor optimalisatie van digitale kansen. Je bent daarnaast (mede) verantwoordelijk voor het opstellen en onderhouden van E-DM’s.

De hoofdmoot van je werkzaamheden is online georiënteerd, in onze omnichannel marketing strategie is echter de fit met én de combinatie van online en offline communicatie van groot belang. Een deel van je werkzaamheden zal dan ook liggen in creatie van of content voor bijvoorbeeld advertorials, POS, Narrowcasting en DM’s. Een goed uitgebalanceerde mix tussen online en offline marketing is tenslotte van cruciaal belang om onze klant (digitaal) te verleiden.

Wie zoeken wij?

  • Jij ademt als het ware “digitaal”
  • Je hebt kennis van én ruime ervaring met: Google Analytics, SEO, SEA, CMS-beheer, AB-testing, Tag Managers, HTML, mailprogramma’s (bv. Care-Mail) en conversie optimalisatie in het algemeen
  • Je neemt zelf initiatief en hebt de wil om met innovatieve ideeën op de proppen te komen die de organisatie helpen onderscheidend te zijn op het gebied van marketing
  • Je handelt proactief 
  • Sterke ‘hands-on’ mentaliteit 
Dan is een rol als online marketeer bij de Louwman Dealer Group jou op het lijf geschreven. Wij spreken graag met gedreven kandidaten die een relevante HBO opleiding hebben afgerond. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een marketing(communicatie) functie, je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift én je hebt een gezonde dosis werklust. Zie jij jezelf al als onderdeel van onze actieve en snel denkende en werkende marketingafdeling (locatie Den Haag)? Reageer dan snel!

Wat bieden wij?

Een centrale, actieve rol in de verdere professionalisering en digitalisering van een aantrekkelijke, vooruitstrevende automotive organisatie met meer dan 60 jaar ervaring. In een prettige omgeving met open werksfeer bieden we je de kans en geven we je de ruimte tot zelfontplooiing, uiteraard met een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Reageren op deze vacature? Stuur je motivatiebrief inclusief CV naar [email protected], o.v.v. “online marketeer Den Haag”.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Elke vorm van herpublicatie of verveelvoudiging van (een deel van) deze vacature zonder toestemming van Louwman Retail B.V. is verboden.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.