Home De Suzuki Banden-testdag

De Suzuki Banden-testdag

bandentestdag
 

De Suzuki Banden-testdag

De herfst komt er weer aan. Dat betekent regen en slechte weersomstandigheden. Tijdens deze weersomstandigheden is het wegdek vaak slechter. Daarom is goede grip van groot belang. Bent u benieuwd of uw banden genoeg grip hebben? Kom dan naar onze banden-testdag op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. De gehele dag kunt u binnenlopen om samen met een monteur uw banden gratis te testen. 

Deelnemende vestigingen: 
Suzuki Breda Suzuki Oosterhout

Wilt u liever op een bepaald tijdstip langskomen? Meld je dan aan voor een introductie via het formulier. 

Zijn uw autobanden in goede conditie?

Om erachter te komen of de banden onder uw Suzuki in goede conditie zijn, organiseren wij de banden-testdag op zaterdag 7 oktober. Tijdens dit evenement kunt u zelf uw eigen banden controleren onder begeleiding van een monteur in de werkplaats van onze vestigingen. Wij geven u vrijblijvend advies. Zo zal er uitleg gegeven worden over controles, bandenspanning en het bandenprofiel. Ook zullen wij vertellen welke verschillende bandensoorten er zijn en waarom. Dit evenement is geheel gratis.  

Niet alleen wordt er op deze dag veel geleerd over autobanden, het wordt ook een hele gezellige dag. Zo worden er heerlijke versgebakken poffertjes aangeboden en zal er een Barista aanwezig zijn die u voorziet van een lekker kopje koffie. Tevens krijgt u een klein presentje mee.
 
Kom dus gezellig langs op deze open dag op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. U kunt de gehele dag binnen komen lopen, maar spreekt u liever een tijdstip af dan kan dat uiteraard ook. Maak dan een afspraak via het formulier. 
poffers
 
 
banden
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.