Home Lexeminar

Lexeminar - 7 december

Lexeminar 7 december Lexus Breda
 

Trends 2017 door Adjiedj Bakas

Op woensdagavond 7 december vindt het tweede Lexus Breda seminar plaats. Tijdens deze Lexeminar zal Trendwatcher en spreker Adjiedj Bakas op enthousiaste wijze uiteenzetten hoe de samenleving, de economie en het leven van mensen gaat veranderen op basis van de trends die hij signaleert. 

Adjiedj Bakas wordt geroemd om zijn optimisme en inspiratiekracht en verkocht al meer dan 700.000 exemplaren van zijn boeken. Zijn nieuwste boek ‘Trends 2017’ ligt nog niet in de winkels, bij ons krijgt u de primeur. Meld u aan en krijg inzage in de belangrijkste trends en ontwikkelingen op terreinen als arbeid, technologie, overheid, samenleving, geopolitiek, business, automotive, reizen, mode en design.

We starten om 18.00 uur in de showroom van Lexus Breda met een hapje en een drankje. Vanaf 19.00 tot 21.00 is Adjiedj Bakas aan het woord. Daarna sluiten we af met een gezellige borrel.

AANMELDEN

 
 
 
 

actie
Bekijk alle Lexus modellen
Bekijk alle Lexus modellen
Van Dorst levert u uiteraard het hele gamma aan Lexus modellen. Op onze Lexus pagina vindt u alle informatie van alle verschillende modellen en uitvoeringen.
actie
Informatie & contact
Informatie & direct contact
Het team van Lexus Breda staat voor u klaar. Bezoek onze showroom aan de Crogtdijk 52 in Breda of vind hier directe contactgegevens, routebeschrijving en openingstijden.
actie
Occasions bij Van Dorst
Occasions bij Van Dorst
Via onze online occasionzoeker kunt u direct ons gehele aanbod Lexus occasions bekijken. Vind de gebruikte Lexus die u zoekt!
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.