Home Lexus Experience

Lexus Experience

Introductie nieuwe Lexus LC 500 2017
 

Not for everyone

Binnenkort verschijnt de volledig nieuwe en spectaculaire Lexus LC 500h in Nederland. Dit heugelijke feit vieren wij graag met u. Heel exclusief zal de LC op zondag 9 april alvast eenmalig te bewonderen zijn. Het duurt namelijk nog wel een paar maanden voordat deze auto in onze showroom staat.

Daarom nodig wij u speciaal uit voor een eenmalige en exclusieve Lexus Experience op een unieke locatie.

Wij verwelkomen u graag op zondag 9 april van 11:00 tot 17.00 op Landgoed Venrode. U brengt een bezoek aan villa Venrode die speciaal voor deze gelegenheid zijn deuren opent. Alleen tijdens deze dag kunt u exclusief kennismaken met de spectaculaire Lexus LC 500h!

Aanmelden voor de introductie

Win een helikoptervlucht!

De Lexus Experience staat natuurlijk in het teken van de introductie van de nieuwe Lexus LC 500h. Maar dat is niet het enige dat er te beleven is tijdens dit event. Op Landgoed Venrode verwelkomen wij u graag met een overheerlijk glas Champagne van het oudste Champagnehuis ter wereld, Ruinart. In de keuken van de villa kunt u genieten van de heerlijkheden die hier voor u worden bereid tijdens live cooking en maakt u bovendien kans op een spectaculaire helikoptervlucht!

Eventinformatie:
Zondag 9 april van 11:00 tot 17:00
Landgoed Venrode
Bosscheweg 76
5282 WB Boxtel

Routebeschrijving
Helicopter Landgoed Venrode
Ruinart Lexus Experience
Landgoed Venrode Lexus Experience LC event
Live Cooking Lexus Experience
Landgoed Venrode Boxtel
Lexus LC 500h 2017

De nieuwe Lexus LC

De Lexus LC verschijnt pas later dit jaar in onze Lexus-showroom, maar tijdens deze Lexus Experience kunnen wij het nieuwe vlaggenschip van Lexus al aan u tonen! De LC onderstreept het begin van een nieuw tijdperk voor Lexus.Grensverleggende prestaties, styling en vakmanschap wordt gecombineerd met technische expertise en een uitgesproken design.

De sportieve coupé komt voort uit een intensieve samenwerking tussen de Design en Engineering teams van Lexus. Het resulteert in een luxueus nieuw vlaggenschip! De nieuwe Lexus LC 500 is er met een stoere V8-benzinemotor en ook als efficiënte LC 500h, hybride variant. Tijdens deze dag kunt u exclusief kennismaken met de spectaculaire Lexus LC!

Aanmelden voor dit event
Introductie nieuwe Lexus LC500h
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.