Home Financieren
 

Financieren met de zorg van Van Dorst Finance

financieren

Financieren is altijd persoonlijk

Het is wellicht één van de grootste uitgaven die u doet, het kopen van een auto. U spaart er lange tijd voor en doet uw aankoop uiteraard uiterst zorgvuldig. U kunt uw geld immers maar één keer uitgeven. Omdat we bij Van Dorst ons hier heel goed van bewust zijn denken en bewegen wij graag met u mee.

U heeft een auto bij ons op het oog, maar u bent op dit moment niet in staat het (volledige) bedrag in één te kunnen betalen? Bij Van Dorst Finance helpen we u graag. Zo kunt u uw nieuwe of gebruikte auto rechtstreeks bij Van Dorst financieren. Hierbij is er voor zowel zakelijke als particuliere klanten altijd een oplossing mogelijk.

Wij bieden verschillende financieringsvormen aan en bekijken graag met u naar een passende oplossing. Wist u dat het tevens mogelijk is om onverwachte kosten, zoals een onderhoudsbeurt, per maand te financieren. Onze adviseurs van Van Dorst Finance adviseren u graag over een passende financiering die aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

- Neem contact op

Bij Van Dorst Finance weet u exact waar u aan toe bent.

U heeft er misschien nooit bij stil gestaan, maar wist u dat ruim 75% van alle gekochte auto's wordt gefinancierd? Bij Van Dorst Finance komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Wij staan te allen tijde voor u klaar en bieden u:
  • Maatwerk
  • Professioneel en duidelijk advies
  • Persoonlijke benadering
  • Specialisatie in de automotive branche
  • Samenwerking met 12 gerenommeerde banken
Bij Van Dorst Finance weet u altijd exact waar u aan toe bent. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten en producten:

Direct contact en meer informatie

Wilt u meer informatie over al onze diensten of de mogelijkheden voor u als particulier of ondernemer klik dan hier voor alle gegevens van Van Dorst Finance. U vindt hier onze directe telefoonnummers en mailadressen + een routebeschrijving naar ons kantoor. We zien of horen u graag!

actie
Private lease
Privé een auto leasen
Een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. Dat is Private Lease via Van Dorst. De auto van uw voorkeur en onderhoud en verzekering zijn reeds inbegrepen in de prijs.
actie
Maximale zekerheid
Kredietbescherming
Met een kredietbescherming verzekert u uw lening tegen bijvoorbeeld werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. De verzekering zal dan zorgdragen voor de leningsverplichtingen.
actie
Zakelijk financieren
Zakelijk financieren
U bent (startend)ondernemer en wilt de beschikking hebben over een (bedrijfs)auto voor uw organisatie, maar zonder dat het uw liquiditeit aantast. Dan is Financial Lease iets voor u.
Op zoek naar een gebruikte auto?
Wij hebben een ruim aanbod van   auto's voor u beschikbaar.
Vind de occasion die bij u past via onze nieuwe online zoeker.
actie
Uw persoonlijke klantensite
Uw persoonlijke klantensite
Met Mijn.VanDorst.nl kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak maken. Maar u heeft hiermee ook zelf de regie over de gegevens die van u bij ons bekend zijn. Bent u verhuisd of zijn u persoonsgegevens gewijzigd? U kunt het zelf gemakkelijk aanpassen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
actie
Toyota Op Maat
Toyota Op Maat
Met Toyota Op Maat stelt u zelf uw Toyota samen zoals u dat wilt, tegen een vast laag bedrag per maand. Een combinatie van keuze en zekerheid. U heeft zelf in de hand hoe compleet u uw Toyota wilt hebben en dus ook welk maandbedrag u betaalt.
actie
Private lease
Privé een auto leasen
Een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. Dat is Private Lease via Van Dorst. De auto van uw voorkeur en onderhoud en verzekering zijn reeds inbegrepen in de prijs.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.