Home Financieren Kredietbescherming
 

Kredietbescherming bij Van Dorst

Kredietbescherming

Nog meer zekerheid met kredietbescherming

Omdat we ervoor willen zorgen dat u vrijwel zorgeloos kunt leven bieden we u de mogelijkheid om het financiële risico van uw lening te verzekeren met een kredietbescherming. Zo bent u verzekert in het geval u bijvoorbeeld onverhoopt zonder werk komt te zitten of arbeidsongeschikt raakt. De kredietbeschermings-verzekering zorgt ervoor dat uw maandelijkse leningsverplichtingen automatisch worden voldaan. De aflossing van uw bestaande lening loopt in dat geval gewoon door.


Bij overlijden wordt uw lening in één keer afbetaald, daar zorgen wij voor. Zo blijven uw nabestaanden niet met schulden zitten. Een geruststellende gedachte voor u en uw familie.

Met de Van Dorst Finance Kredietbescherming bent u dus volledig gedekt voor de risico's van arbeidsongeschiktheid, overlijden en werkloosheid. Wilt u meer informatie over deze aanvullende bescherming, neem dan gerust contact met ons op.

- Algemene voorwaarden kredietbescherming

Vragen & contact

Wilt u meer weten over de kredietbescherming die we u kunnen bieden? Onze financiële adviseurs zitten voor u klaar. Zij kunnen u alle ins & outs van deze dienst vertellen en kunnen ook direct voor u een berekening maken en een offerte voor u opstellen. Wie zij zijn en hoe u hen kunt bereiken ziet u op de Van Dorst Finance pagina. Of kies de button hieronder om direct contact op te nemen. 

- Neem direct contact met ons op

U heeft een andere auto gekocht of overweegt om over te stappen van verzekeraar?
Gemakkelijk en snel uw premie online berekenen bij Van Dorst
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.