Home Toyota Hybride Check
 

Toyota Hybride Zekerheid Controle

Toyota hybride zekerheid check

Laat uw Toyota hybride controleren bij Van Dorst voor € 39,95 i.c.m een onderhoudsbeurt

Ook na afloop van de officiële fabrieksgarantie op de hybride onderdelen in je auto de perfecte service met de Hybride Zekerheid Controle. Laat het hybride batterijpakket van uw hybride controleren bij Toyota Van Dorst nu tijdelijk voor € 39,95 i.c.m. een onderhoudsbeurt.

- Werkplaatsafspraak maken

Waarom een hybride check bij Van Dorst?

Om optimaal en eindeloos te kunnen blijven genieten van de Toyota Hybrid Synergy aandrijving is het verstandig om tijdig de hybride technologie in uw Toyota te laten controleren. Met de Hybride Zekerheid Controle zorgen onze monteurs ervoor dat uw hybride uitvoerig wordt nagekeken. Mocht er een deel van het systeem niet naar behoren functioneren, dan bespreken wij de mogelijkheden eerst met u. Lekker transparant. Zo weet u precies waar u aan toe bent!

Wat controleren wij bij Van Dorst?
  • Hybride batterij
  • Uitlezen (DTC) storingscode
  • Hybride koelingscomponenten
  • Batterij isolatie

Zwart op wit
Wanneer alles in orde is krijgt u na afloop van onze serviceadviseurs een certificaat. Hiermee heeft u zwart op wit staan dat uw hybride batterijpakket volledig naar behoren functioneert. Mocht er komend jaar onverhoopt toch iets niet optimaal functioneren aan het hybride batterijpakket, dan wordt dat kosteloos voor u opgelost bij uw Van Dorst vestiging. Wat het probleem ook is. Een geruststellend idee toch?

Afspraak maken?

Voor een losse Hybride Zekerheid Controle betaalt u € 69,95. In combinatie met een onderhoudsbeurt betaalt u slechts € 39,95. Als uw Hybride Toyota jonger is dan 48 maanden en nog geen 85.000 kilometer afgelegd heeft, voeren wij de Hybride Zekerheid Controle gratis voor u uit bij de onderhoudsbeurt! Tot het tiende levensjaar van uw Toyota is het mogelijk een Hybride Zekerheid Controle uit te laten voeren, ongeacht de km.stand. Heeft u vragen en wilt u direct contact met een van onze serviceadviseurs kijk dan hier en kies uw Toyota Van Dorst vestiging naar voorkeur voor de juiste contactgegevens. Wilt u liever direct online een werkplaatsafspraak maken klik dan hier.

Onze Hybride modellen

actie
Lexus hybride check
Lexus Hybrid Health Check
Ervaar de ultieme rijervaring met een Lexus hybride. Geniet van een eindeloze performance. Doe de Hybrid Health Check vanaf € 59,95 i.c.m. een onderhoudsbeurt.
actie
Maak een werkplaatsafspraak
Online een werkplaatsafpraak maken
Gemakkelijk en snel direct online uw werkplaatsafspraak maken via onze online planmodule.
actie
Van Dorst voor hybride
Alles over hybride techniek
Bent u geïnteresseerd in een hybride auto of rijdt u al hybride en wilt u graag een Toyota of Lexus hybride check laten uitvoeren? Wij helpen u graag!
actie
Uw persoonlijke klantensite
Uw persoonlijke klantensite
Met Mijn.VanDorst.nl kunt u gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak maken. Maar u heeft hiermee ook zelf de regie over de gegevens die van u bij ons bekend zijn. Bent u verhuisd of zijn u persoonsgegevens gewijzigd? U kunt het zelf gemakkelijk aanpassen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.