Home Leasen Bijtelling
 

Bijtelling in 2017. De spelregels.

Bijtelling in 2017

Bijtelling

De fiscus speelt als nooit te voren een rol bij de beslissingen die u neemt omtrent mobiliteit. Onze accountmanagers zakelijke markt zijn daarom voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en adviseren u graag. Ook via deze website houden wij u graag op de hoogte.
Mocht u toch vragen hebben? Neem gerust contact met ons op!

Bijtelling 2017

Voor een nieuwe auto met een CO2-uitstoot van 106 gr/km of meer gaat het algemene bijtellingspercentage van 22% gelden. Dit geldt voor auto’s die een datum eerste toelating op de weg hebben vanaf 1 januari 2017. Voor zeer zuinige auto's blijft de verlaagde bijtelling gelden. Namelijk voor een periode van 60 maanden na de maand waarin de auto voor het eerst te naam is gesteld in het kentekenregister.


Volledig elektrisch rijden wordt tot 2020 volledig gestimlueerd door de Nederlandse overheid. Het bijtellingspercentage voor privégebruik van dit type zakelijk auto blijft 4%. Daarnaast hebben deze auto's een volledige vrijstelling in de MRB en BPM.

Bijtelling 2016 t/m 2020

Geen bijtelling betalen?

Het is ook mogelijk om geen bijtelling te betalen en toch zakelijk een nieuwe auto te rijden. Wanneer u privé niet meer dan 500 kilometer per jaar maakt hoeft u geen bijtelling te betalen. U dient dat een rittenregistratie bij te houden van de gereden kilometers. Dit kunt u handmatig doen, maar natuurlijk ook geheel geautomatiseerd via een rittenregistratie systeem. Door middel van GPS worden dan uw ritten automatisch geregistreerd. Enige dat u hoeft te doen is bij het instappen om aan te geven of uw rit privé of zakelijk is.

Onze verkoopadviseurs en werkplaatsreceptionisten kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van zo'n systeem voor uw auto.

actie
Alles over energielabels
Hoe zuinig is uw auto?
U kent ze vast wel de energielabels op een koelkast en een wasmachine. Dit label treft u tevens aan op iedere nieuwe personenauto. Lees hier alles over energielabels.
actie
Private lease
Privé een auto leasen
Een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. Dat is Private Lease via Van Dorst. De auto van uw voorkeur en onderhoud en verzekering zijn reeds inbegrepen in de prijs.
actie
Zorgeloos zakelijk rijden
Zorgeloos zakelijk rijden
Leasen met Full Operational Lease bij Van Dorst is zorgeloos zakelijk rijden. Alle kosten zitten namelijk al bij de prijs inbegrepen, zonder vervelende verrassingen.
Shortlease
actie
Lease met korte looptijd
Lease met korte looptijd
Geen langlopende contracten? Spoedig over een auto beschikken? U hebt slechts tijdelijk een auto nodig? Dan is shortlease de oplossing voor u en/of uw bedrijf.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.