Home Leasen Financial lease
 

Financial lease

Financial Lease bij Van Dorst

Slim zakelijk onderweg

U bent ondernemer, of startend ondernemer en wilt de beschikking hebben over een (bedrijfs)auto voor uw organisatie, maar zonder dat het uw liquiditeit aantast. Dan is Financial Lease iets voor u.

Bij Financial Lease wordt alleen de investering van de auto gefinancierd. U kunt zich verder richten op een efficiënte en flexibele bedrijfsvoering. U wordt echter wel economisch eigenaar en de auto komt op uw bedrijfsbalans te staan. Zo bent u verzekerd van vele fiscale voordelen, zoals bijvoorbeeld investeringsaftrek.

Van Dorst Finance

Onze adviseurs van Van Dorst Finance kijken graag samen met u wat er past bij uw organisatie en geeft u het beste advies zodat u zorgeloos de weg op kan.

Het gefinancierde bedrag betaalt u gedurende een vooraf bepaalde looptijd terug in vaste gelijke maandelijkse termijnen. U weet dus vooraf waar u aan toe bent. De maandbedragen bestaan uit een deel aflossing en een deel rente. Kosten van zaken als onderhoud & reparaties, vervangen van banden en de noodzakelijke autoverzekering zijn niet inbegrepen in het leasebedrag. Dit wordt op voorhand ook door onze adviseurs met u besproken.

Voordelen van Financial Lease

In een persoonlijk gesprek met ons zullen wij u uiteraard de voordelen voor uw als ondernemer nog eens toelichten, maar omdat we u ook graag online gemak en overzicht bieden leest u hieronder nog even waarom Financial Lease via Van Dorst Finance zo voordelig is.
 • Altijd een vast maandbedrag, geen verrassingen
 • Van Dorst Finance is specialist in financieren en Financial Lease
 • Investeren zonder direct verlies van liquide middelen
 • Fiscaal voordeel zoals rente- en investeringsaftrek mogelijk
 • U bent economisch eigenaar, de auto staat op uw balans
 • Looptijd zelf te bepalen
 • Lage leasetermijn door mogelijk gebruik van slottermijn
 • Recht op terugvordering BTW over aanschafprijs
 • Mogelijkheid voor willekeurige afschrijving voor starters
 • Services zoals autoverzekering zijn optioneel toe te voegen
U bent overtuigd van de voordelen van Financial Lease via Van Dorst? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

Verschillen Financial Lease en Operational Lease

Omdat er nog wel eens onduidelijkheden zijn over de verschillen tussen Financial Lease en Full of Netto Operational Lease hebben wij de belangrijkste verschillen voor u opgesomd.
 • Bij Financial Lease is de klant eigenaar, bij Operational Lease de leasemaatschappij
 • De leasemaatschappij financiert bij Financial Lease en verhuurt bij Operational Lease
 • Financial Lease is gebaseerd op 100% financiering, Operational Lease is gebaseerd op restwaarde
 • Bij Financial Lease is de klant eigenaar van de auto aan het einde van de looptijd. Bij Operational Lease zijn er verschillende opties
 • Bij Financial Lease wordt de BTW vooraf betaalt, bij Operational Lease per maand
 • Bij Financial Lease staat de auto op de balans, bij Operational Lease niet 
 • Bij Financial Lease hebt u recht op investeringsaftrek, bij Operational Lease niet
 • Bij Financial Lease worden de leasetermijnen administratief gesplitst in rente en aflossing, bij Operational Lease ontvangt u een factuur met BTW voor de leasetermijnen

Meer info & contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Financial Lease voor uw bedrijf, laat u dan adviseren door één van onze gespecialiseerde adviseurs van Van Dorst Finance. Zij vertellen u alle ins & outs van deze leasevorm en kunnen ook direct voor u een berekening maken en een offerte voor u opstellen.

Wie zij zijn en hoe u hen kunt bereiken ziet u op de Van Dorst Finance pagina. Of kies de button hieronder om direct contact op te nemen. 

- Neem direct contact met ons op

actie
Private lease
Privé een auto leasen
Een nieuwe auto voor één vast bedrag per maand. Dat is Private Lease via Van Dorst. De auto van uw voorkeur en onderhoud en verzekering zijn reeds inbegrepen in de prijs.
actie
Zorgeloos zakelijk rijden
Zorgeloos zakelijk rijden
Leasen met Full Operational Lease bij Van Dorst is zorgeloos zakelijk rijden. Alle kosten zitten namelijk al bij de prijs inbegrepen, zonder vervelende verrassingen.
Shortlease
actie
Shortlease
Shortlease
U wilt niet gebonden zijn aan langlopende contracten? U wilt graag spoedig over een auto beschikken? U hebt slechts tijdelijk een auto nodig? En u wilt geen dure contracten? Dan is shortlease de oplossing voor u en/of uw bedrijf.
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.