Home Mazda Private Lease Private Lease Mazda CX-3
 

Private Lease Mazda CX-3

Mazda CX-3 Private Lease

Stap in de nieuwe Mazda CX-3 en rijdt voor een vast bedrag per maand all-in

U rijdt al in de nieuwe Mazda CX-3 voor maar € 369,- per maand met het Mazda Private Lease programma.* Wij doen u graag een persoonlijk voorstel. Zo kunt u eventuele extra opties zoals parkeersensoren, climate control en lichtmetalen velgen heel voordelig meenemen in het maandbedrag, Met Mazda Private Lease weet u exact waar u aan toe bent. Het enige wat u zelf hoeft te doen is te tanken en te genieten. Vraag hier uw offerte aan op de nieuwe Mazda CX-3 en ontdek uw voordeel.

Mazda Private Lease

U zoekt een volledig verzorgde auto waarmee u te allen tijde, dus ook privé, onbezorgd op weg kunt? Dan is het Mazda Private Lease Programma wellicht iets voor u. Want met onbezorgd bedoelen we ook echt het ontzorgen van uw mobiliteit. Private Lease van Mazda betekent dat u maandelijks een bedrag betaalt waarin alles zit inbegrepen. Private Lease is dus inclusief afschrijving, rente, wegenbelasting, allriskverzekering, Europese pechhulp, bandenvervanging, reparaties én onderhoud.

  • 100% mobiel voor een vast bedrag per maand
  • U rijdt een nieuwe auto
  • Geen grote investering vooraf
  • Wel lease, geen bijtelling
  • Wij regelen het gewoon voor u
  • Alle service onder één dak
Uiteraard is het ook mogelijk om andere Mazda modellen te leasen met het Mazda Private Lease programma. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.
Prijs o.b.v. contract voor Mazda CX-3, looptijd van 36 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, bandenvervanging, wegenbelasting, allriskverzekering, pechhulp Europa, afleverkosten en BTW. Exclusief brandstof en metallic/mica lak. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere lopende acties.Mazda cx-3 rood studio voorzijde
Mazda cx-3 rood voorzijde
Sitemap
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.