Home Mazda Private Lease Private Lease Mazda2
 

Lease de nieuwe Mazda2 vanaf € 279,- per maand

Private Lease Mazda2

Mazda2 Private Lease inclusief verzekering en onderhoud

U zoekt een volledig verzorgde auto waarmee u te allen tijde, dus ook privé, onbezorgd op weg kunt? Dan is de Mazda2 de ideale auto. Lease nu een nieuwe Mazda2 met Mazda Private Lease programma.

De Mazda2 heeft in 2015 een volledige upgrade gehad. Zowel het in- als exterieur zijn ontworpen volgens het Kodo Soul of Motion design. Met krachtige, dynamische lijnen en de innovatieve SKYACTIV technologie is de Mazda2 de absolute musthave van dit jaar. Met het Mazda Private Lease programma bij Van Dorst least u deze prachtig nieuwe Mazda2 al vanaf € 279,- per maand. Benieuwd hoe voordelig u kunt leasen bij Van Dorst? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

- Private Lease offerte aanvragen

Mazda Private Lease

U zoekt een volledig verzorgde auto waarmee u te allen tijde, dus ook privé, onbezorgd op weg kunt? Dan is het Mazda Private Lease Programma bij Van Dorst wellicht iets voor u. Want met onbezorgd bedoelen we ook echt het ontzorgen van uw mobiliteit. Private Lease is een financieringsvorm waarbij de verzekering en het onderhoud zijn inbegrepen.

U zoekt een volledig verzorgde auto waarmee u te allen tijde, dus ook privé, onbezorgd op weg kunt? Dan is het Mazda Private Lease Programma wellicht iets voor u. Want met onbezorgd bedoelen we ook echt het ontzorgen van uw mobiliteit. Private Lease van Mazda betekent dat u maandelijks een bedrag betaalt waarin alles zit inbegrepen. Private Lease is dus inclusief afschrijving, rente, wegenbelasting, allriskverzekering, Europese pechhulp, bandenvervanging, reparaties én onderhoud.
  • 100% mobiel voor een vast bedrag per maand
  • U rijdt een nieuwe auto
  • Geen grote investering vooraf
  • Wel lease, geen bijtelling
  • Wij regelen het gewoon voor u
  • Alle service onder één dak
Uiteraard is het ook mogelijk om andere Mazda modellen te leasen met het Mazda Private Lease programma. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.
Prijs o.b.v. contract voor Mazda2, looptijd van 48 maanden en 10.000 km/jaar incl. rente, afschrijving, reparaties, onderhoud, bandenvervanging, wegenbelasting, allriskverzekering, pechhulp Europa, afleverkosten en BTW. Exclusief brandstof en metallic/mica lak. Deze aanbieding geldt niet in combinatie met andere lopende acties.
Mazda2 2015 exterieur rood
Mazda2 2015 interieur rood
Bewaarde auto's
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.
Auto's bekeken
Auto's vergelijken
0
Uw heeft nog geen auto's toegevoegd.